Γ.Μαζωνάκης: Δείτε που ξόδεψε τα χρήματά του η αδερφή του

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2024 17:05

Η Β.Μαζωνάκη για πολλά χρόνια αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και μάνατζερ του τραγουδιστή

Σε μια δικαστική διαμάχη φέρεται να έχει εμπλακεί ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς η αδερφή του φέρεται να έχει καταχραστεί χρήματά του.

Τα δύο αδέρφια είχαν απομακρυνθεί από το 2020. Η Βάσω φέρεται πως έκλεινε τις συμφωνίες του τραγουδιστή και είχε αναλάβει τη διαχείριση των εσόδων του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο πρόσωπο προχώρησε σε αγορές ακινήτων, άνοιγμα επιχειρήσεων οι οποίες ήταν ζημιογόνες και επενδύσεις εκατομμυρίων.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατάλαβε πως κάτι έχει συμβεί όταν αποφάσισε να σταματήσει τις περιοδείες σε ΗΠΑ και Καναδά και όταν διαπίστωσε πως στην «άκρη» δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα, αποφάσισε να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτήν, με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ποια είναι η αδερφή του Βάσω

Η Βάζω Μαζωνάκη για πολλά χρόνια αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και μάνατζερ του τραγουδιστή.

Ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του ως και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Με μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσει κανείς ότι εξέφραζε την αγάπη της σε κάθε ευκαιρία.

Τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη και μάλιστα οι τρεις τους έκαναν στενή παρέα, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να αναρτά στα social media αστεία στιγμιότυπα από μαγειρικές τους.