Η επιχείρηση ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΥΣΤΑΚΕΛΛΗ Ι.Κ.Ε. συνεχίζει την πορεία του Παραδοσιακού Τυροκομείου Ιωάννη Μυστακέλλη, που λειτουργεί στον Μανταμάδο Λέσβου από το 1962. Στεγάζεται σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ., και επεξεργάζεται καθημερινά 7.000 κιλά πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος, αποκλειστικά από ντόπιους παραγωγούς της περιοχής.
Παράγει με μεράκι και αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές προϊόντα όπως: Φέτα ΠΟΠ, Λαδοτύρι Μυτιλήνης ΠΟΠ, Κασέρι Μυτιλήνης ΠΟΠ, Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Μυζήθρα, Ανθότυρο, παραδοσιακό γιαούρτι, κατσικίσιο λευκό τυρί και βούτυρο. Διαθέτει και πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, ενώ εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα FSSC 22000, HACCP, HALAL, AGROCERT και TUV AUSTRIA.