Γάμος αλά Ελληνικά 3: Και νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 12:00

Η Νία Βαρντάλος δημοσίευσε και νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας Γάμος αλά Ελληνικά 3 που αναμένεται να βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων περίπου την άνοιξη του 23.

Η Ελληνοκαναδη πρωταγωνίστρια σεναριογράφος και παραγωγός που έμαθε τους διάσημος σταρ του Hollywood να χορεύουν και να διασκεδάζουν αλά Ελληνικά ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας:

«Λοιπόν… αυτό είναι ένα περιτύλιγμα στο My Big Fat Greek Wedding 3! Είμαι κυριευμένη από συναισθήματα, τόση ανακούφιση και ευγνωμοσύνη όλη μέρα, και τώρα καυτά δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό μου. Ευχαριστούμε το συνεργείο, το καστ, τους παραγωγούς, το στούντιο, τους χρηματοδότες και τους νέους μας φίλους στους Βαριπατάδες, στην Κέρκυρα, Ελλάδα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εκτιμάται εξαιρετικά όταν συμβαίνει μαγεία».

Πριν από λίγες ημέρες η διεθνούς φήμης ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία ανάρτηση που αφορούσε την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα ξανά στην Ελλάδα καταγγέλλοντας για κλοπή το μουσείο του Λονδίνου.

Πληροφορίες  protothema.gr