Γάμος Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο λόγος που το ζευγάρι άλλαξε τα σχέδιά του τελευταία στιγμή- Την αποκάλυψη την έκανε ο κουμπάρος Απόστολος Λύτρας

Δημοσιεύθηκε: 12/10/2020 16:00
Γάμος Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο λόγος που το ζευγάρι άλλαξε τα σχέδιά του τελευταία στιγμή- Την αποκάλυψη την έκανε ο κουμπάρος Απόστολος Λύτρας

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το περασμένο Σάββατο σε ένα γραφικό ξωκκλήσι των Σπετσών η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου έχοντας στο πλευρό τους μόνο λίγους συγγενείς και αγαπημένους τους φίλους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο καλός φίλος του γαμπρού και γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας καθώς και η Σάννυ Μπαλτζή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη γνωριμία τους.

Το πρωί της Δευτέρας ο Απόστολος Λύτρας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αν και αρχικά το ζευγάρι είχε αποφασίσει να ακυρώσει τον γάμο λόγω κορονοϊού, άλλαξε τα σχέδιά του την τελευταία στιγμή.

“Πήγαμε από την Παρασκευή στις Σπέτσες. Το άγχος το μεγάλο ήταν τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορονοϊό. Ήταν πολύ λίγα τα άτομα. Ήταν στο επιτρεπτό όριο. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν η απλότητα που είχε αυτός ο γάμος, ήταν εντυπωσιακό. Ήταν ένας παραδοσιακός γάμος… Νομίζω ότι όλες οι εικόνες ήταν εκπληκτικές. Ο γαμπρός έχει σπίτι στις Σπέτσες δεν είναι από εκεί. Ήταν απόφαση του ζευγαριού να μη γίνει ένας ανοιχτός γάμος, τελικά επέλεξαν να μη γίνει ένας ανοιχτός γάμος λόγω μέτρων. Δε προσπάθησαν να κρύψουν κάτι, έτσι και αλλιώς μαθεύτηκε αμέσως. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι στην Αθήνα και στο μέρος που είχαν αποφασίσει στην αρχή, θα ήταν δύσκολο να γίνει με είκοσι άτομα…Ήταν όλοι πάρα πολύ συγκινημένοι. Τραγουδήσαμε όλοι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.