Γαμπρός ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουλίου 2020 20:20
Γαμπρός ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας δεν ανήκει πια στο “κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων”. Ο επιχειρηματίας  παντρεύτηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στη Μύκονο, την αγαπημένη του Όλγα Ζαπουνίδου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική βίλα στη κοσμοπολίτικη Ψαρού ενώ είχαν δώσει 50 προσκλητήρια.

Οι γονείς του γαμπρού, Νίκος και Τούλα Αγγλούπα ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένοι σε όλη τη διάρκεια της τελετής, και δεν σταμάτησαν να δείχνουν λεπτό την ευτυχία τους στο πρόσωπο του γιου τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να στολίσει τη βίλα και την εκκλησία όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με κρίνους και λευκά κεριά, ενώ οι ασημένιοι δίσκοι δέσποζαν στον στολισμό των τραπεζιών. Το dress code για τους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν “nude”.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το μεγάλο party του ζευγαριού, υπό τους ήχους των αγαπημένων επιτυχιών της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ την συνόδευσε στα νέα τραγούδια τους, ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Το μικρόφωνο πήρε για λίγα λεπτά και ο καλός φίλος του Αλέξανδρου Αγγλούπα, Αντώνης Ρέμος, όπου εκτίναξε το κέφι των καλεσμένων.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, ήταν και ο ιδιοκτήτης του Nammos Mykonos, Ζαννής Φραντζέσκος με τη σύζυγό του Βερόνικα.