Γαρμπή – Σχοινάς: Ταξίδι στο Λονδίνο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Δεκεμβρίου 2022 10:01

H Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ταξίδεψαν στο Λονδόνο και απόλαυσαν λίγες ημέρες χαλάρωσης.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκαν στη στολισμένη πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου και χάρηκαν κάθε στιγμή της διαμονής τους εκεί.

Το ζευγάρι μοιράστηκε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους ακολούθους του.

Σε ένα από αυτά η τραγουδίστρια φαίνεται να κάνει κούνια έξω από το στολισμένο κατάστημα του οίκου «Dolce & Gabbana».

Επιπλέον, ήταν ενθουσιασμένη με τον στολισμό δημοσιεύοντας ένα βίντεο στα stories του Instagram και χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της και τον σύζυγό της «Τουρίστες».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eimai i Kaiti p agapouses! (@kaitigarbi)

Μέσα από τα social media θέλησε η Καίτη Γαρμπή να τοποθετηθεί, προ ημερών, αναφορικά με ένα ρεπορτάζ που έκανε λόγο για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύριο ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «η προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό».

Από τη δική της πλευρά, η τραγουδίστρια και κριτής του «J2US» θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως -τη νύχτα της Κυριακής- μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται για εκείνη.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα.

Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ερμηνεύτριας στη δημοσίευση της.

Η απόφαση του ΣτΕ δικαιώνει την τραγουδίστρια.

Η απόφαση, όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα», έχει ως εξής: «Με αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά στην αίτηση αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχή Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο ΣτΕ στις 21 Ιανουαρίου του 2019, ορίστηκε δικάσιμος για τις 5 Οκτωβρίου και η απόφαση βγήκε στις 23 Νοεμβρίου του 2022.

Η απόφαση του Β’ 5μελούς τμήματος του ΣτΕ, είναι απορριπτική και αφορά στην αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή, για τη διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το διοικητικό εφετείο το 2018.

Έτσι, απορρίπτεται το σύνολο των αξιώσεων του ελληνικού δημοσίου κατά της Καίτης Γαρμπή, δηλαδή το ποσό των 1,7 εκ. ευρώ».