Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου – «Έφαγα κράξιμο χωρίς κανέναν λόγο»

Συντάκτης: Newsroom

12 Ιανουαρίου 2023 15:18

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου - «Έφαγα κράξιμο χωρίς κανέναν λόγο»

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μετά το απόσπασμα με τις δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής συνάντησε το μοντέλο το οποίο ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και την σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Ωστόσο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της μπροστά στην κάμερα για τις ερωτήσεις που αφορούν τα προσωπικά της.

Με ανάρτηση στο instagram το μοντέλο απάντησε στα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της.

Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Γιατί δε με ρωτάτε κάτι για την εταιρεία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά, νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν. Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου», έγραψε στην ανάρτησή της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Κατά τη διάρκεια του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να λέει: «Θα τα ακούσει», ενώ αμέσως μετά την προβολή του σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Θα μιλήσω. Κρίμα… κρατήστε με. Η Γαρυφαλλιά είναι ένα κορίτσι που το μάθαμε μέσα από το GNTM. Είναι πολύ ωραία κοπέλα, όταν τη γνώρισα εγώ είχε και συστολή, γλυκύτατη, ευγενέστατη. Δεν ξέρω αν τα έχει ή δεν τα έχει με τον Χρήστο Μάστορα, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν σταματούσαν στον δρόμο τον Χρήστο ποτέ δεν θα το ‘κανε αυτό. Δεν θα ήταν με το κινητό, δεν θα έτρεχε και θα αδιαφορούσε για τη δημοσιογράφο».

«Ήταν αγένεια, ειδικά από ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει. Αν ισχύει ότι είναι σε σχέση με τον συγκεκριμένο, που εγώ τον λατρεύω, αυτή η εικόνα δεν του κάνει καλό».

«Δεν έχει την εμπειρία, ας κρατήσουμε αυτό» θέλησε να τη δικαιολογήσει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Να ‘ταν κάποια άλλη, να ‘ταν η Βανδή, να το καταλάβω. Αλλά επειδή ο Χρήστος έχει αυτή την παιδεία και είναι πάντα καταπλητικός με τους δημοσιογράφους, λάθος συμπεριφορά» του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.