Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα stories της «πρόδωσαν» τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Συντάκτης: Newsroom

27 Νοεμβρίου 2022 09:43

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη: Τα stories της «πρόδωσαν» τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πήγε στην πρεμιέρα του Χρήστου Μάστορα και τα stories μιλούν μόνα τους…

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη φημολογείται από το καλοκαίρι πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα.

Χωρίς να έχει αποκαλύψει ποτέ το αν είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή από τις «Μέλισσες», η Γαρυφαλλιά είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως είναι σε σχέση.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε σχέση, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του αγαπημένου της.

To story της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον Χρήστο Μάστορα

Και μπορεί ονόματα να μην αποκαλύπτει όμως η Γαρυφαλλιά και πήγε στην πρεμιέρα του Μάστορα με τη Δέσποινα Βανδή και διασκέδασε με τις κολλητές της κι έκανε και story με μια κατακόκκινη καρδιά δίπλα στον Μάστορα.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη» – Έτσι απαντά στο ειδύλλιο με τον Χρήστο Μάστορα

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να διατηρεί σχέση με τον δημοφιλή τραγουδιστή, Χρήστο Μάστορα.

Ο frontman του συγκροτήματος Melisses όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη, το μοντέλο μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κυριάκου δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία για ακόμη μια φορά δεν θέλησε να απαντήσει για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα.

Ωστόσο, το μοντέλο δεν δίστασε να παραδεχτεί πως: «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη».