Γαβαλάς σε Λιάγκα: «Εσύ τη Δούκισσα Νομικού γιατί την πήρες;»

Συντάκτης: Newsroom

15 Σεπτεμβρίου 2022 13:10

Κυριολεκτικά κόκκαλο άφησε ο Λάκης Γαβαλάς τον Γιώργο Λιάγκα ρωτώντας τον δημόσια για τους λόγους που επέλεξε να έχει στο πλευρό του την Δούκισσα Νομικού.

Ο Λάκης Γαβαλάς για ακόμα μία φορά δεν μάσησε τα λόγια του και είπε την άποψή του για το Next Top Model την κριτική επιτροπή αλλά πέταξε το Καρφί του και για την παρουσία της Δούκισσας Νομικού στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

«Έφυγε πλέον δεν θα είναι σε όλα τα γυρίσματα (η Σοφία Χατζηπαντελή), την βάλανε στην αρχή για να σχολιάζετε εσείς και να λέτε για τα φρύδια της. Ε τι να κάνουμε τώρα, κάθε εκπομπή θέλει κι αυτό. Κι εσύ τη Δούκισσα για την την πήρες;», είπε ο Λάκης Γαβαλάς με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού να αντιδρούν…

Γ.Λ: «Για τα φρύδια της;»

Δ.Ν:«Για το μυαλό μου»

Γ.Λ: «Γιατί είναι ένα πολύ γλυκό, όμορφο και ταλαντούχο πλάσμα, δεν την πήρα εγώ ήταν επιλογή όλων μας εδώ στον ANT1».

«Έχει τόσο φως όλο αυτό το θέμα σας εδώ. Να είμαστε καλά, να έχουμε έναν υπέροχο χειμώνα, με πολλές αγκαλιές να ζεσταινόμαστε γιατί δεν βλέπω ηλεκτρισμό», κατέληξε  ο Λάκης Γαβαλάς.

Πάντως ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα σύννεφα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού αφού η παρουσία της στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής κατά τη διάρκεια της εμπορικής προώθησης καταγράφει αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης