Δημιουργημένη με αγάπη και εξειδίκευση από τον Executive Chef Κωστάκη Μιχαήλ, απόφοιτο του Πανεπιστημίου Gelato της Μπολόνια, η gelateria φέρνει την ιταλική παράδοση στο Αιγαίο, με απόλυτο σεβασμό στις πρώτες ύλες και τη γεύση.
Κάθε παγωτό είναι φρέσκο, παρασκευασμένο καθημερινά στο εργαστήριο της gelateria, με επιλεγμένα υλικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά αρώματα. Με ιδιαίτερες γεύσεις όπως φιστίκι Σικελίας, σοκολάτα Valrhona, λεμόνι sorbet, καρπούζι με βασιλικό, mascarpone με σύκο ή φιστίκι-ταχίνι, αλλά και πολλές vegan επιλογές, το μενού μας ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.