Γενέθλια για Παντζόπουλου: Ο έρωτας με την Μενεγάκη και η κόρη τους Μαρίνα

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιανουαρίου 2023 10:15

Γενέθλια για Παντζόπουλου: Ο έρωτας με την Μενεγάκη και η κόρη τους Μαρίνα

Γενέθλια έχει ο Μάκης Παντζόπουλος σήμερα, 29 Ιανουαρίου. Ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη γίνεται 54 χρονών και θα τα γιορτάσει με την οικογένειά του.

Ο Μάκης Παντζόπουλος κατάγεται από τα Λειβάδια της Άνδρου, αλλά γεννήθηκε στο Λονδίνο. Τελείωσε τη σχολή Μωραΐτη. Πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε έπειτα τις σπουδές του στον οικονομικό τομέα στη Νέα Υόρκη.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγόρασε ένα κτήμα στην Άνδρο όπου έφτιαξε μια μονάδα ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco και έχει μία κόρη την Μαρίνα με την Ελένη.

Το ζευγάρι κλείνει σε λίγες μέρες οκτώ χρόνια γάμου, ενώ μετρά δεκατρία χρόνια γνωριμίας.

Η Ελένη και ο Μάκης επισημοποίησαν κρυφά τη σχέση τους πριν οκτώ χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη τους. Επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Μενεγάκη για Παντζόπουλο: «Τρελαίνομαι να τον έχω στα χέρια μου και να τον ταΐζω όλη μέρα»

Μενεγάκη για Παντζόπουλο: «Τρελαίνομαι να τον έχω στα χέρια μου και να τον ταΐζω όλη μέρα»

Η παρουσιάστρια πηγαίνοντας στην κουζίνα της εκπομπής θυμήθηκε τη μία και μοναδική φορά που άφησε τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο να μαγειρέψει στην κουζίνα του σπιτιού του.

«Εγώ περιμένω πότε θα πάμε χειμώνα με τον αντρούλη μου στην Άνδρο, για ένα Σαββατοκύριακο μόνο, γιατί μου αρέσει να μπω στην κουζίνα, να τον έχω στα χέρια μου και να τον ταΐζω όλη μέρα. Τρελαίνομαι. Ξέρεις τι έχω καταλάβει σε αυτή τη ζωή; Όπως ο Μάκης δεν ξέρει να βράζει ούτε ένα ρύζι… Μου λέει: “Εσύ δεν αφήνεις”. Του λέω “Γιατί να σε αφήσω; Μια φορά που σε άφησα έγινε μια μαντάρα κουζίνα και δεν φάγαμε”.

Θεωρώ πως όταν ο ένας από τους δυο αγαπά την μαγειρική, ο άλλος κάπως επαναπαύεται καλύτερα και αφήνει χώρο και αυτός που μαγειρεύει δεν θέλει άλλον μέσα στην κουζίνα», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο Mega.

Ελένη Μενεγάκη: Το on air τηλεφώνημα από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA.

Ο γιος της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος κάλεσε τη μητέρα την τη στιγμή που εκείνη βρισκόταν στον τηλεοπτικό «αέρα».

Η απάντησε στην κλήση και είπε στους συνεργάτες της: «Παιδιά συγγνώμη. Θα ομιλήσω. ‘Παιδί μου, παιδί μου, παιδί μου. Γιε μου. Δεν θυμάσαι ότι η μανούλα εργάζεται; Εγώ πού είμαι ξέρεις; Στο Mega το καλό. Περίμενε να κλείσω και θα τα πούμε», είπε Μενεγάκη στον γιο της.

Από εκεί και πέρα, μια προσωπική εξομολόγηση έκανε προ ημερών η Μενεγάκη για τη μητρότητα. H παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Μενεγάκη τόνισε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά και στις τέσσερις εγκυμοσύνες της.

«Μια γυναίκα, η οποία θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30-40 χρονών, πιάνω όλες τις ηλικίες… το αποκτά, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα!

Τι είναι αυτό -που δεν μπορώ να καταλάβω – το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες, μα λέω: είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασες στο τέλος. Τι μας συμβαίνει;».

«Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη ομολογώ, ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και πολύ γρήγορα όμως στη δουλειά, υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, δουλειά, οικογένεια και άνδρας και όλα», είπε η Μενεγάκη.

Τέλος, κύκλο εργασιών ύψους 1.548.250 εμφάνισε το 2021 η «Μ Winner ΙΚΕ», στην οποία διαχειρίστρια είναι η Μενεγάκη.

To 2020 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας της Μενεγάκη, ανήλθε σε 1.645.662 ευρώ. Τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν σε 1.270.922 ευρώ το 2021, από 1.351.733 ευρώ το 2020.

Τα δάνεια της εταιρείας για το 2021 μειώθηκαν σε 452.346 ευρώ, από 499.235 ευρώ το 2020, ενώ οι λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις αυξήθηκαν σε 672.974 ευρώ, από 422.974 ευρώ το 2020.

Σημειώνεται πως η Μενεγάκη δεν είναι εργαζόμενη που αμείβεται με μισθούς, δώρα και υπερωρίες. Δεν είναι φυσικό πρόσωπο αλλά… εταιρεία. Μια ΙΚΕ συγκεκριμένα, με έσοδα – έξοδα, όπου μπορεί να καταχωρεί δαπάνες για αυτοκίνητα, βενζίνες, ρούχα, κομμώτριες, μεκιγιέζ, ινστιτούτα αισθητικής, διάφορες αποσβέσεις κλπ.

Η εταιρεία είναι η «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ».