Γενέθλια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: Στο πλευρό του η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Συντάκτης: Newsroom

1 Νοεμβρίου 2022 14:15

Γενέθλια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: Στο πλευρό του η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Γενέθλια είχε χθες ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε κοινό πάρτι γενεθλίων μαζί με τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό και πολλοί ήταν οι φίλοι που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφία του αγαπημένου της στα social media.

Βασάλος – Βαλαβάνη: Ποζάρουν μαζί και βάζουν οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν χθες, 18 Οκτωβρίου κοινή έξοδο και φωτογραφήθηκαν βάζοντας τέλος στις φήμες περί χωρισμού!

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσαν το παρών στο πάρτι γενεθλίων της Σόφης Πασχάλη, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες χωρισμού!

Να σας θυμίσουμε, ότι οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους ξεκίνησαν όταν η Ευρυδίκη αρνήθηκε να πάει με τον σύντροφό της στο Asia Expressκαι εκείνος αναγκάστηκε να φύγει με άλλον συμπαίκτη για το απαιτητικό ταξιδιωτικό παιχνίδι.

Και ύστερα ήρθαν οι χωριστές εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί.

Μόλις ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το «Asia Express» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από την Αθήνα, με τις φήμες για το ενδεχόμενο του χωρισμού τους να «φουντώνουν»  όλο και περισσότερο.

Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς είδαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε διακοπές του με φίλους του, την ίδια ώρα που η δημοσιογράφος απολάμβανε την παρέα δικών της φίλων στην Αθήνα.

Από ότι φαίνεται όμως τέλος καλό, όλα καλά!

Βασάλος - Βαλαβάνη: Ποζάρουν μαζί και βάζουν οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού!

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη στο Καβούρι.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και διέψευσε οριστικά τις φήμες χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Είμαι πολύ καλά. Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι. Τον Κωνσταντίνο τον έστειλα για ψάρεμα σήμερα. Όλα καλά στα προσωπικά, δόξα το Θεώ. Όχι δεν είμαι μόνη μου, όλα είναι καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια όλο τέτοια ακούγονται. Δεν μπορώ… Δεν ξέρω αν θα μας δείτε στο Survivor All Star» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Να τονίσουμε, ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε το παρών μόνη της στην βάφτιση καθώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στην Σκύρο μαζί με την παρέα του.