Γέννησε η Gigi Hadid: Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της

24 Σεπτεμβρίου 2020 19:00

Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Gigi Hadid και ο Zayn Malik. Το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μητέρα έγινε για πρώτη φορά η Gigi Hadid, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Το διάσημο μοντέλο γέννησε υπό άκρα μυστικότητα και την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μόλις σήμερα, Πέμπτη (24/09), μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Gigi Hadid δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της, στην οποία εμφανίζεται το χεράκι του και έγραψε στη λεζάντα: “Το κοριτσάκι μας ήρθε στη Γη το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της”.

Ανάλογη φωτογραφία του νεογέννητου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο σύντροφός της, Zayn Malik, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

“Το κοριτσάκι μας ήρθε, υγιές και όμορφο. Το να εκφράσω με λόγια τι νιώθω αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι πέρα από τη λογική. Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα, περήφανος που λέω ότι είναι δική μου και ευχαριστώ για τη ζωή που θα έχουμε μαζί”.