Γέννησε η Πέννυ Μπαλτατζή

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 13:55

Γέννησε η Πέννυ Μπαλτατζή

Η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε για δεύτερη φορά μητέρα!

Η Πέννυ Μπαλτατζή απέκτησε σήμερα το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια η κόρη της γεννήθηκε πρόωρα, όπως ο γιος της Κάρολος.

«Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό. Είναι μαχίμι. Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου. Και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν μες στο κορμάκι μου. Όλα καλά. Νιώθω δυνατή. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά. Θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και πολύωρος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλους όσο πιο γρήγορα μπορώ», ανέφερε η Πέννυ Μπαλτατζή στο Instagram της μέσα από το μαιευτήριο.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Πέννυ Μπαλτατζή: “Η μητέρα μου έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου”

Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και περιέγραψα σοκαριστικές στιγμές στο πλευρό της μητέρας της.

«Η μαμά μου ήταν ψυχικά ασθενής. Είναι σημαντικό να εντοπίζουμε τι συμβαίνει και να το επικοινωνούμε για να για να το θεραπεύσουμε. Η μαμά μου είχε ιδεοψυχαναγαστική υστερία, ψυχαναγκασμό. Δεν μπορούσε με τίποτα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα των παιδιών. Για παράδειγμα, πίναμε παγωμένο γάλα, τρώγαμε παγωμένο φαγητό. Έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου. Η μαμά μου το 1965 πάθαινε κρίσεις πανικού. Δεν ξέρανε καν τι είναι. Λέγανε αυτή είναι λίγο περίεργη. Ο πατέρας μου μου είπε μετά από χρόνια: Είχα καταλάβει ότι η μαμά σου είναι σαν παιδί με αναπηρία και με συγκλόνισε. Την αγαπούσε πολύ»

«Υπήρξα με λάθος συντρόφους γιατί με τράβαγε το κομμάτι της τοξικότητας. Τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από το μεγαλύτερο δυνάστη μου, τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου πέθανε το 2011, έφυγε από διχοτόμηση καρωτιαίας αρτηρίας στον ύπνο του. Ο άντρας μου ο Χρήστος είναι εκεί, είναι η ήρεμη δύναμη»