Γεώργιος Ζερβουλάκος: Διεθνούς φήμης σκηνοθέτης ο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Αυγούστου 2022 17:35

Ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Γεώργιος Ζερβουλάκος είναι ο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και πρώην κριτής στο «Greece’s Next Top Model» Άγγελος Μπράτης είναι σε σχέση με τον Γεώργιο Σαράντη και δεν το κρύβει.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί για πρώτη φορά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην ταξιδιωτική εκπομπή του Star «Life is a beach».

Ο 42χρονος Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του Γερμανίδα.

Αποφοίτησε από το Γερμανικό Γυμνάσιο και άρχισε σπουδές Ιατρικής, αποπερατώνοντας τον πρώτο βασικό κύκλο. Απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως βοηθός σκηνοθέτη σε δραματικές σχολές στο Βερολίνο και το Αμβούργο.

Από το 2006 μέχρι το 2010 σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη, στο Τμήμα Σκηνοθεσίας και Ηθοποιίας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του σκηνοθέτησε διάφορες παραστάσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, στην Αυστρία και τη Γαλλία.

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Εθνικό Θέατρο.

Ο Ζερβουλάκος μοιράζει τον χρόνο του σε Ελλάδα και Αυστρία, ενώ η βάση του να βρίσκεται στη Βιέννη.

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της είχε αποκαλύψει ποιος είναι ο σύντροφος του επιτυχημένου σχεδιαστή μόδας.

Ο Μπράτης έχει μιλήσει κατά καιρούς σε διάφορα ΜΜΕ για την προσωπική του ζωή ξεκαθαρίζοντας πως δεν ασχολούνται τα περιοδικά μαζί του επειδή είναι ομοφυλόφιλος και ο ίδιος επίσης δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα θέματα της ιδιωτικής του ζωής.

«Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω πολύ ώρα με τον Άγγελο Μπράτη. Είναι πολύ cool. Μου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε να συνεχίσει, γιατί πια κυκλοφορούσε στον δρόμο και είχε γίνει ο κριτής του GNTM. Η δουλειά του είναι σχεδιαστής.

Μου σύστησε και τον σύντροφό του, με τον οποίο είναι μαζί γύρω στον έναν χρόνο. Σύντομα θα τον παρουσιάσει και επίσημα στο ευρύ κοινό. Πώς, πού και γιατί δεν το λέω.

Είναι του χώρου μας. Επειδή θα τον παρουσιάσει σύντομα ο ίδιος και θα τον συστήσει… Σκηνοθέτης είναι!», είχε αναφέρει.