Γερακάρη

4 Ιανουαρίου 2022 18:40

Βιοτεχνία Γαλακτοκομικών Προϊόντων ΓΕΡΑΚΑΡΗ

Η οικογενειακή επιχείρηση Γερακάρη ξεκίνησε το 1950 στο Θεοδωράκι Αριδαίας. Το 1990 ιδρύεται η εταιρία Δ. Γερακάρης & Σία Ο.Ε. και αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής  επιχείρησης. Το 1997 γίνεται μετεγκατάσταση του τυροκομείου στην Βιομηχανική Περιοχή της Αριδαίας. Έτσι η επιχείρηση διαθέτει πλέον μια σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων όπως τα πιστοποιημένα τυριά από τον Agrocert φέτα και κασέρι καθώς και κατσικίσιο τυρί, γιαούρτι, βούτυρο, ανθότυρο, μυζήθρα. Η συλλογή γάλακτος γίνεται  από κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής.

Η ποιότητα του γάλακτος ελέγχεται καθημερινά καθώς η επιχείρηση εφαρμόζει σύστημα HACCP και ISO 22000.

Τα προϊόντα της επιχείρησης  διατίθενται  στην ελληνική αγορά, καθώς η επιχείρηση διαθέτει δικά της σημεία πώλησης και δίκτυο διανομής.

Υποκατάστημα
Αριδαίας: Ολυμπιάδος 22, τηλ. 23840 24049


Υποκατάστημα
Θεσσαλονίκης: Γωνία Χαλκέων 2 & Βλάλης,
Κεντρική Αγορά Καπάνι, τηλ. 2310 256576