Γεράρδος Μεταμόσχευση Μαλλιών – Κόρινθος

Δημοσιεύθηκε: 19/09/2019 21:31
Γεράρδος Μεταμόσχευση Μαλλιών - Κόρινθος

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Κόρινθο!
Η GERARDOS PLASTIC SURGERY CLINIC, με ιδρυτή τον Δρ. Παύλο Γεράρδο, είναι ο απόλυτος προορισμός ομορφιάς και εδρεύει στο κέντρο της Κορίνθου από τον Οκτώβριο του 2016, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας.
Ο χώρος ζεστός, όμορφα διακοσμημένος, με τη σωστή διαμόρφωση, την φιλική ατμόσφαιρα και τις άριστες συνθήκες υγιεινής, δημιουργεί ένα αίσθημα άνεσης στον επισκέπτη.
Η GPS clinic είναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά που μπορεί κανείς να βρεί στο παγκόσμιο εμπόριο.
Oι χειρουργικές επεμβάσεις, αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής, οι ιατρικές θεραπείες αντιγήρανσης καθώς και οι υπηρεσίες μη ιατρικής αισθητικής και κοσμετολογίας που πραγματοποιούνται στην κλινική απευθύνονται στο γυναικείο αλλά και το ανδρικό φύλο.
Οι χειρουργικές επεμβάσεις σκοπό έχουν τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργική αρμονία και γίνονται στο πρόσωπο και το σώμα. Η ρινοπλαστική, η ωτοπλαστική, η βλεφαροπλαστική, η μεταμόσχευση μαλλιών και το face lift είναι παραδείγματα πλαστικών επεμβάσεων στο πρόσωπο. Στις πλαστικές επεμβάσεις σώματος ανήκει η αυξητική στήθους, η μειωτική και η ανόρθωση στήθους, η γυναικομαστία, η βραχιονοπλαστική, η κοιλιοπλαστική, η ανόρθωση μηρών-γλουτών, η λιποαναρρόφηση και η λιπογλυπτική. 
Το botox, το υαλουρονικό οξύ, η μεσοθεραπεία, τα νήματα και η χημική απολέπιση είναι θεραπείες προσώπου με κύριο σκοπό την αντιγήρανση και την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Στο σώμα γίνονται παρόμοιες θεραπείες μεσοθεραπείας και νημάτων με σκοπό την λιποδιάλυση, την ανόρθωση και την μείωση της κυτταρίτιδας. 
Η κλινική διαθέτει το πλεον καινοτόμο σύστημα αποτρίχωσης με laser, SOPRANO ICE. Το μηχάνημα είναι τελευταίας τεχνολογίας κάνοντας την αποτρίχωση ανώδυνη, ασφαλή για όλους τους τύπους δέρματος, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Στην κλινική παρέχονται επίσης υπηρεσίες μη ιατρικής αισθητικής όπως βαθύς καθαρισμός προσώπου, δερμοαπόξεση με διαμάντια και μικροκρυστάλλους, λεμφικό μασάζ σώματος, τοποθέτηση extension βλεφαρίδων, ημιμόνιμο τατουάζ προσώπου και ιατρικό τατουάζ. 
Οι υπηρεσίες όμως δεν σταματούν εδώ!
Η Gerardos Plastic Surgery Clinic είναι ο πρώτος και μοναδικός ιατρικός χώρος στο νόμο Κορινθίας που προσφέρει υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών με άριστα, εκπληκτικά αποτελέσματα! Είναι γεγονός οτι η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση στην εποχή μας, αφού η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που θεωρείται πλέον ελάχιστα επεμβατική. Στην GPS Clinic εφαρμόζεται η μέθοδος FUE και η μεταμόσχευση γίνεται μόνο από εξειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς η συγκεκριμένη τεχνική είναι λεπτομερής και δύσκολη και απαιτεί πολυετή εμπειρία και άψογη κατάρτιση.
Η μέθοδος Follicular Unit Extraction(FUE), δηλαδή η Λήψη Μεμονωμένων Τριχοθυλακίων, αποτελεί τον πλέον εξελιγμένο και σύγχρονο τρόπο μεταμόσχευσης μαλλιών σε παγκόσμια κλίμακα.
Η επιστημονική ομάδα μεταμόσχευσης της GPS CLINIC ακολουθεί πιστά το αυστηρό πρωτόκολλο εφαρμογής της μεθόδου FUE, με αρχικό στάδιο τον προσδιορισμό της δότριας χώρας και της εφαρμόγης τοπικής αναισθησίας πριν την διενέργεια της μεθόδου. Στη συνέχεια πραγματοποιείται αφαίρεση ένα προς ένα των τριχοθυλακίων με τη χρήση ειδικής συσκευής. Τα τριχοθυλάκια ταξινομούνται με πολύ προσοχή ανάλογα της κατηγορίας οπου ανήκουν και γίνεται καταμέτρηση τόσο των θυλακίων όσο και των τριχών. Τα μοσχεύματα τέλος τοποθετούνται στην περιοχή εμφύτευσης, τη λεγόμενη λήπτρια χώρα, με ειδική και πάλι συσκευή εμφύτευσης.
Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι τόσα που τείνουν να εκτοπίσουν παλαιότερες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών. Ως εξελιγμένη μέθοδος με αυστηρό πρωτόκολλο εφαρμογής, η τεχνική είναι σχεδόν ανώδυνη ενώ η μετεγχειρητική πορεία παρουσιάζεται ήπια και οποιαδήποτε ενόχληση υποχωρεί μετά τις δυο πρώτες ημέρες. Επίσης παρουσιάζει μικρή έως μηδενική πρόκληση επιπλοκών οπως είναι το μετεγχειρητικό οίδημα, η θυλακίτιδα κ.α. Πολύ σημαντικό είναι οτι επιτρέπει τη διενέργεια εκ νέου εμφύτευσης μαλλιών στο μέλλον, αν χρειαστεί καθώς και τη λήψη τριχοθυλακίων από διάφορες περιοχές του σώματος, όπως στήθος, πλάτη, γένια, χωρίς να προκαλεί εμφανή σημάδια. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και εκπληκτικά!
Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση των βλεφαρίδων, των φρυδιών, των τριχών στο στήθος, των ηβικών τριχών και για τη συμπλήρωση των ουλών που προκαλούνται από ατυχήματα ή χειρουργικές επεμβάσεις και για διοθώσεις από προηγούμενες μεταμοσχεύσεις μαλλιών(με την μεθοδο strip).
H επιστημονική ομάδα μεταμόσχευσης της GPS CLINIC εφαρμοζοντας την τεχνική FUE, εγγυάται απολύτως μόνιμα, φυσικά και άριστα αποτελέσματα. Η ανάπτυξη των νέων τριχών συνήθως φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα και τα μαλλιά συμπεριφέρονται απολύτως φυσιολογικά. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας σε συνδυασμό με την πιο εξελιγμένη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών και αλλάξτε την ζωή σας!
Παύλος Δημ. Γεράρδος
Πλαστικός Χειρουργός
GERARDOS PLASTIC SURGERY CLINIC 
Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος
info@gpsclinic.gr 
www.gerardospavlos.grf: Gerardos Plastic Surgery 
Insta: dr_gerardospavlos