Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Φιλιππίδη και δεν θα το επιδιώξω»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιανουαρίου 2023 08:40

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» και την καριέρα του.

«Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον Λευτέρη. Είπα φέτος να κάνω κάτι πολύ κοντά σε μένα, να έχω έτοιμη δουλειά. Είναι ένας ρόλος που τον αγαπώ, τον καταλαβαίνω πολύ στις αντιδράσεις του και μπορώ να μεταφέρω δικά μου προσωπικά βιώματα μέσα στον ρόλο. Θα τον ήθελα λίγο πιο οξυδερκή, αλλά το συγχωρώ γιατί υπάρχει από κάτω μια καλοσύνη», είπε αρχικά.

Σχετικά με τη σειρά, αποκάλυψε ότι το πρωταγωνιστικό δίδυμο πλησιάζει όλο και πιο κοντά. «Ζούμε τις εκτός μονής στιγμές», σημείωσε, αναφέροντας ότι ο «Λευτέρης» θα στηρίξει τις επιλογές της κόρης του.

Μιλώντας για την εργασία του, αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση της πολιτείας που αφορά τις σπουδές των ηθοποιών.

«Τώρα για μας δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά για τα παιδιά είναι τεράστια, γι’ αυτό στηρίζουμε τις απεργίες. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Ενωθήκαμε όλοι μαζί και έχουμε κοινή αντιμετώπιση. Θα αγωνιστούμε μέχρι το τέρμα. Αν θα τα καταφέρουμε, θα το δείξει η ιστορία», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Στη χώρα που γέννησε το θέατρο, είναι απόλυτη απαξίωση για τις σπουδές μας ό,τι έγινε».

Ο ίδιος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την πολιτική.

«Δεν φλερτάρω καθόλου με την πολιτική. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν έχω αυτήν την ιδιοσυγκρασία. Υπάρχει μια υποκρισία που δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική».

Αναφερόμενος στο #Metoo σημείωσε: «Για μένα το #Metoo δε μου φόρτωσε βάρος, μου έβγαλε βάρος γιατί κατάφεραν κάποιοι άνθρωποι να μιλήσουν επιτέλους. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ξέρω αν θα το φέρει η ζωή, δεν θα το επιδιώξω ποτέ. Δουλέψαμε μαζί αρκετές φορές αλλά ήταν κάτι που δε μου πήγαινε εμένα σε συνθήκη εργασίας».