Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς»

Δημοσιεύθηκε: 19 Μαΐου 2020
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης, για τους γονείς του αλλά και για τη σειρά του Netflix όπου εμφανίζεται γυμνός.
Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι οι δύο του κόρες σκοπεύουν να ασχοληθούν με την υποκριτική ενώ ο γιος του με τα μαθηματικά. «Θα ήταν βαρετό να είμαστε και οι πέντε ηθοποιοί. Ας κάνει ένας και κάτι άλλο, να έχουμε να συζητάμε», σχολίασε γελώντας.
Αναφερόμενος στις δυσκολίες που έχει συναντήσει στη δουλειά του τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Μπέσυ όλα αυτά τα χρόνια είπε:
«Η δουλειά του ηθοποιού είναι δύσκολη αλλά ωραία. Με την Μπέτυ έχουμε βιώσει πολλές φορές την ανεργία, έχουμε περάσει διαστήματα μεγάλης δυσκολίας. Τα παιδιά το βλέπανε, δεν τους φόρτωνα τα δικά μου αλλά βλέπανε τον μπαμπά στα πρόθυρα κατάθλιψης, είχε να δουλέψει 6-7 μήνες και δεν είχε φέρει δραχμή στο σπίτι. Λέω τα άσχημα αλλά λέω και τα καλά. Έχουμε καταφέρει να ζούμε από αυτή τη δουλειά παρά τις δυσκολίες της».

Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στους γονείς του λέγοντας πως με τον πατέρα του δεν έχει καμία σχέση. «Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών από όταν ήμουν 3 ετών, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα “άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε”. Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα παιδιά μου όπως φέρθηκε η μάνα μου σε μένα. Μου φέρθηκε εξαιρετικά. Ενώ ήταν μια γυναίκα που δεν ήταν πολύ προοδευτική, με άφησε να νοικιάσω σπίτι, ενώ ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο. Δεν με κράτησε ποτέ στη φούστα της, ενώ ήταν μια γυναίκα μόνη της. Μου είπε φύγε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Οι γυμνές σκηνές σε σειρά του Netflix
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Suburra», στην οποία χρειάστηκε να κάνει γυμνό, για πρώτη φορά στην καριέρα του. «Έπαιξα έναν καρδινάλιο στη σειρά Suburra. Ήταν απανωτές οι προκλήσεις. Μου είπαν ότι τον πήρα τον ρόλο αλλά πρέπει να εμφανιστώ ολόγυμνος. Πραγματικά, η φάτσα μου έχει παίξει πολύ ρόλο στην καριέρα μου. Η σκ@τόφατσα αυτή έχει δουλέψει πολύ. Δεν είχα κάνει ποτέ γυμνό στη ζωή μου. Όταν μου είπαν ότι θα εμφανιστώ τσίτσιδος λέω “δεν πάτε καλά”. Αλλά μετά με έτρωγε μέσα μου. Netflix λέω… Στα 60 μου για πρώτη φορά ας κάνω κι εγώ ένα γυμνό πριν πεθάνω. Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου, γιατί ήταν όργιο. Στο θέατρο δεν θα τολμούσα να εμφανιστώ γυμνός. Να ζω κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Πέρα από το γυμνό ήταν και ο ρόλος ιδιαίτερος. Ήταν Netflix…».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT