Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δικαιώθηκε ο ηθοποιός για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα – Το μήνυμά του

Δημοσιεύθηκε: 22 Απριλίου 2021 19:30
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δικαιώθηκε ο ηθοποιός για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα – Το μήνυμά του

Η δικαίωση για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ήρθε σήμερα, 3.5 χρόνια μετά την κυκλοφορία των ψευδών δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει συμμετάσχει σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με νεαρές γυναίκες και ναρκωτικά.

Τότε είχε δημιουργηθεί μεγάλος σάλος γύρω από το όνομα του ηθοποιού κάτι που όπως αποδείχθηκε όμως δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως αποδείχθηκε οι εικόνες που κυκλοφόρησαν ήταν από την συμμετοχή του ηθοποιού σε μια σειρά δέκα επεισοδίων που προβλήθηκε στο Netflix.

Mάλιστα η σειρά “Suburra”, όπως είναι ο τίτλος της, βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2015 με το σενάριο να περιγράφει διασυνδέσεις ανάμεσα στη Μαφία, το Βατικανό και τον πολιτικό κόσμο.

Τότε ο ηθοποιός αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας που είχε κυκλοφορήσει τα αναληθή δημοσιεύματα και σήμερα 3.5 χρόνια μετά ήρθε η δικαίωση.

Μάλιστα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το εξώφυλλο της ίδιας εφημερίδας που κυκλοφόρησε σήμερα και αποκαθιστά την αλήθεια και έγραψε:

“Μετά από 3,5 περίπου χρόνια ήρθε και η ώρα της δικαίωσης! Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου και όσους με οποιονδήποτε τρόπο μου συμπαραστάθηκαν! Και ευτυχώς ηταν πολλοί!!!”

 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT