Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό στην νέα καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππιδη – «Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Δημοσιεύθηκε: 25 Φεβρουαρίου 2021 23:24
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό στην νέα καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππιδη - «Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Τη νέα σοβαρή καταγγελία καταγγελία από ηθοποιό κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για σωματική κακοποίηση. Δηλαδή ξυλοδαρμό, επιβεβαιώνει ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος ήταν παρών την ώρα του συμβάντος,

Μίλησε για ανεξήγητη έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη. «Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» τόνισε..

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποστήριξε πως, αν κληθεί, θα καταθέσει στις Αρχές. «Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια». Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης από την πλευρά του απαντά με εξώδικο. Χαρακτηρίζοντας ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς.

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT