Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Για να είσαι σοβαρός καλλιτέχνης πρέπει να είσαι σαλταρισμένος – Δεν είναι έτσι»

3 Ιουνίου 2021 18:15

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Για να είσαι σοβαρός καλλιτέχνης πρέπει να είσαι σαλταρισμένος - Δεν είναι έτσι»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεδίπλωσε τα σημεία της καριέρας του στη Νάντια Κοντογιώργη στην εκπομπή φλΕΡΤ.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Για να είσαι σοβαρός καλλιτέχνης πρέπει να είσαι σαλταρισμένος – Δεν είναι έτσι»

«Για μένα είναι πάρα πολύ δύσκολο το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Δεν ξεκίνησα για αυτόν τον λόγο, θεωρούσα ότι είναι ένα πράγμα που δεν με υποχρεώνει να έχω καμία σχέση με τις δημόσιες σχέσεις, ίσως κακώς. Νόμιζα ότι ήταν άλλο πράγμα, δεν ήξερα να το διαχειριστώ. Μας έψησαν ότι είναι αυτονόητο αυτό και το δεχθήκαμε. Δεν είναι επιλογή μου να είμαι το κέντρο της παρέας.

Προτιμώ να κάνω τη δουλειά μου και να φεύγω, ήσυχα. Θα προτιμούσα να γινόταν να μην έχω αυτή την αναγνωρισιμότητα. Θέλω να περνάω απαρατήρητος, δεν μου λέει κάτι το να με αναγνωρίζουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ, το εννοώ, αλλά προτιμώ μετά να είμαι ο Γεράσιμος ο ιδιώτης, που είναι με την οικογένειά του με την ησυχία του, χωρίς όλα αυτά τα επακόλουθα της δημοσιότητας.

Από την άλλη έχουμε συνηθίσει ότι για να είσαι σοβαρός καλλιτέχνης δεν συνάδει αυτό με τη νορμάλ ζωή και την ισορροπία, πρέπει να έχεις μια τρέλα, να μην είσαι οικογενειάρχης, πρέπει να είσαι σαλταρισμένος γενικά. Δεν είναι έτσι».

«Έπρεπε να τον κάνω αγαπητό και τελικά το παραγάπησα. Τον παραέκανα συμπαθή. Είπα ότι έπρεπε να του δώσω μια αθωότητα γιατί ήταν πολύ αρνητικός χαρακτήρας». Είπε για τον ρόλο του Φατσέα στο Καφέ της Χαράς.