Γεροντιδάκης – Κωνσταντοπούλου: Όλη η αλήθεια για τον «μυστικό γάμο» τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 10:50

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου δεν έχουν προχωρήσει σε μυστικό γάμο όπως διατείνονται κάποιες πλευρές.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η make up artist και επίσης ηθοποιός, Άσπα Κωνσταντοπούλου απολαμβάνουν τον έρωτά τους και τη σχέση τους.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν να κάνουν ακόμα σχέδια για γάμο.

Το καλοκαίρι υπήρξε έντονη φημολογία ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί μυστικά. Εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, ανέφερε στην εφημερίδα «Realnews» πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη σειρά «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Μάλιστα, αν κι εκείνος βρισκόταν στο προσκήνιο της δημοσιότητας, λόγω της επιτυχίας της σειράς, κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα.

Ο Γεροντιδάκης διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Ο γνωστός ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» ενώ παράλληλα συμμετέχει και στην θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου».

Προ ημερών πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, με πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο να δίνουν το «παρών».

Στο θέατρο για τον καμαρώσει βρέθηκε και η σύντροφός του, Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Η μοναδική αναφορά που είχε κάνει ο Γεροντιδάκης στη σύντροφο της ζωής του, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει είχε γίνει σε συνέντευξή του, όταν πια είχαν πάρει την απόφαση να συγκατοικήσουν: «Όλα μας προέκυψαν πολύ ήρεμα. Ούτε έγινε σκόπιμα η συγκατοίκηση, ούτε και πιέστηκα από αυτήν.

Κι επειδή δουλεύω από μικρό παιδί είτε στο μαγαζί του πατέρα μου είτε και σε άλλες δουλειές πριν γίνω ηθοποιός, αυτό μου έδωσε μια διδαχή για τη ζωή μου, που ακολουθώ μέχρι σήμερα. Να μην πιέζω τις καταστάσεις, αλλά ούτε και να πιέζομαι από αυτές.

Την ελευθερία σου επίσης τη διαμορφώνεις εσύ από μόνος σου μέσα σε μια σχέση. Ένας άντρας δεν αντιμετωπίζει απαραίτητα τη μετάβαση από την εργένικη ζωή στη συμβίωση ως απαγόρευση της κυκλοφορίας. Είναι πολύ ευχάριστο να μοιράζεσαι τις στιγμές της ζωής σου με έναν άλλον άνθρωπο», είχε δηλώσει.