Γη της Ελιάς – αποκλειστικό: τα καυτά φιλιά Βασιλικής και Φίλιππου στη Σύμη

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουνίου 2022 08:00

Η γη της ελιάς: Βόμβα! Χωρίζουν Φίλιππος και Βασιλική;

Οι εξορμήσεις συνεχίζονται στη Γη της Ελιάς. Πρώτα είδαμε γυρίσματα στο Παρίσι με Ιουλία και Κουράκο, έπειτα είδαμε τη Μυρτάλη να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και τώρα ένα ζευγάρι πάει στα Δωδεκάνησα.

Στη Γη της Ελιάς, η Βασιλική και ο Φίλιππος βλέπουν να περνά ο κίνδυνος για το μωρό τους έπειτα από το τρομακτικό τροχαίο. Η ζωή του κινδύνευσε πολύ και η Βασιλική έκανε τάμα ζητώντας να σωθεί. Τώρα που το κοριτσάκι της είναι καλά, ήρθε και η ώρα για να εκπληρωθεί το τάμα.

Το τάμα θα γίνει στο θαυματουργό μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ στον Πανορμίτη στη Σύμη. Και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κι ένα ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Ρόδο. Θα είναι για εκείνους και μία σπουδαία ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Θα είναι σαν μήνας του μέλιτος για εκείνους.

Ο Αντρέας Γεωργίου, μοιράστηκε με τους διδακτικούς του φίλους στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Ιφιγένεια Τζόλα και Διονύσης Παπανδρέου ταξίδεψαν φυσικά και αυτοί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς του Mega.

Το συνεργείο της σειράς βρίσκεται ήδη σε Ρόδο και Σύμη και εμείς πολύ σύντομα θα απολαύσουμε τις συγκεκριμένες σκηνές που θα ομορφύνουν σίγουρα τις οθόνες μας.

Ήδη το ciao.gr εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα στη Σύμη. Εκεί όπου οι πρωταγωνιστές της Γης της Ελιάς έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του πανέμορφου νησιού. Οι οποίοι παρακολούθησαν τις βόλτες της Βασιλικής και του Φίλιππου στο γραφικό λιμάνι. Ενώ αντάλλαξαν κι ένα καυτό φιλί για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ο Αντρέας Γεωργίου ετοιμάζεται και για άλλες αποδράσεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς που ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνουν ξανά γυρίσματα στο εξωτερικό. Μήπως στην Ισπανία όπου θα μετακομίσουν πρωταγωνιστές της Γης της Ελιάς στο τέλος του πρώτου κύκλου; Δεν αποκλείεται.
Πάντως, το σίγουρο είναι ότι τα γυρίσματα δεν πρόκειται να περιοριστούν στη Μάνη.