Γη της ελιάς: Απόψε η συνταρακτική σκηνή που θα αγγίξει πολλές γυναίκες

Συντάκτης: Newsroom

1 Νοεμβρίου 2022 17:00

Γη της ελιάς: Απόψε η συνταρακτική σκηνή που θα αγγίξει πολλές γυναίκες

Σοκαριστικές αναμένονται οι νέες εξελίξεις στη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς».

Στο αποψινό 1/11 επεισόδιο, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε μια από τις πιο συνταρακτικές στιγμές με τον Φίλιππο και την Βασιλική!

Τι θα δούμε απόψε στη Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δεν χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του, ενώ η Αλκμήνη με τη σειρά της προθυμοποιείται να τον ξεναγήσει στη Μάνη.

Την ίδια ώρα ο Φίλιππος διασκεδάζει μαζί με τη Βασιλική σε ένα μπαρ της περιοχής, αλλά το ζευγάρι πάνω στην κουβέντα μαλώνει.

Ο Φίλιππος εκνευρισμένος φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας τη Βασιλική μόνη και το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί αρκετή ώρα. Μόλις ο τύπος βλέπει τον Φίλιππο να φεύγει, πλησιάζει τη Βασιλική με περίεργες διαθέσεις.

Όμως, για καλή της τύχη, ο Φίλιππος μετά από λίγη ώρα μετανιώνει για τον καβγά τους και επιστρέφει στο μαγαζί, όπου βλέπει τον τύπο να έχει κολλήσει στη γυναίκα του και τη Βασιλική σε μια πολύ περίεργη κατάσταση. Το μυαλό του θολώνει και αρχίζει να δέρνει με μανία τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του.