«Γη της ελιάς»: Ενέδρα θανάτου στον Κωνσταντίνο, δέχεται πυροβολισμό!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Δεκεμβρίου 2022 11:13

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στη «Γη της ελιάς», το επιτυχημένο σήριαλ που προβάλλει το MEGA.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια στη δραματική σειρά «Γη της ελιάς».

Ο Κωνσταντίνος, μετά τον γάμο του με την Ισμήνη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αυτό, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ και αιτία θα σταθεί η εμπλοκή του στο κύκλωμα ναρκωτικών του Δημοσθένη.

Όπως θα φανεί, η κόντρα του συγκεκριμένου κυκλώματος με το αντίστοιχο του Κεφάλα, στην Αθήνα, συνεχίζεται με έντονο ρυθμό και έχοντας παράπλευρες απώλειες. Γεγονός που κάνει τον Κωνσταντίνο να φοβάται τα αντίποινα εναντίον του καθώς είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Δημοσθένη.

Σύντομα, ο φόβος του γίνεται πραγματικότητα και ο συμβολαιογράφος βρίσκεται στο στόχαστρο. Έπειτα από εντολή του Κεφάλα στήνεται ενέδρα θανάτου εναντίον του και τον πυροβολούν.

Ο Κωνσταντίνος, μεταφέρεται στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος όπου δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνονται τόσο η Ισμήνη, η οποία περνάει ώρες αγωνίας, όσο και η Αστυνομία. Η τελευταία εξετάζει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και αυτά συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου.

Κι ενώ ο Κωνσταντίνος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, τον επισκέπτεται ο Λυκούργος, ο οποίος προσπαθεί να του μιλήσει για τα μεγάλα ερωτήματα που τον βασανίζουν. Λίγες ημέρες μετά, ο Κωνσταντίνος ανακτά τις αισθήσεις του και ο Κουράκος σπεύδει για να του πάρει κατάθεση για το περιστατικό με τον πυροβολισμό.

Ωστόσο, οι απαντήσεις που δίνει ο συμβολαιογράφος δεν είναι κατατοπιστικές. Ύστερα, ο Λυκούργος και ο Γιώργης έχουν μία κατ’ ιδίαν συζήτηση και ο τελευταίος τού δίνει διάφορες πληροφορίες για τα κυκλώματα που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών και ειδικά για τον περιβόητο Κεφάλα.

Στη συνέχεια, ο Λυκούργος βλέπει στις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος ήταν ενέργεια του μαφιόζου Κεφάλα και επιβεβαιώνει τις υποψίες που είχε για τον γαμπρό του και η αγωνία του κορυφώνεται…