Γη της Ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή!

Συντάκτης: Newsroom

7 Δεκεμβρίου 2022 16:30

Γη της Ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή!

Στη φυλακή θα οδηγηθεί η Αρετή.

Ο Θανάσης θα επιστρέψει στη Μάνη για κάτι δουλειές. Παρόλο που η Αρετή τον είχε προειδοποιήσει, εκείνος δείχνει πως δε την φοβάται πια.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζεται στην Αρεόπολη, αγνοώντας πως η Αρετή και η Αναστασία καραδοκούν. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, μόλις η Αρετή τον αντικρίζει από μακριά, αρχίζει να ουρλιάζει, να τον βρίζει και να του πετά πέτρες.

Ο Θανάσης τραυματίζεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, αναλύει ακριβώς τα όλα όσα πέρασε στα χέρια της. Ο Κουράκος, έχοντας φτάσει πια στα όριά του, δίνει ένταλμα σύλληψης.

Η Αρετή μπαίνει στη φυλακή μόνη κι αβοήθητη. Ο Στάθης αρνείται να την βοηθήσει, καθώς μέσα του πιστεύει πως μόνο ένα τόσο σκληρό γεγονός θα μπορέσει να την… ταρακουνήσει.

Οι μέρες περνούν, η Αρετή αποφυλακίζεται, όμως οι κατηγορίες εις βάρος της παραμένουν βαριές. Μια μεγάλη δίκη ξεκινά… Ποιοι θα σταθούν στο πλευρό της στο δικαστήριο και ποιοι θα της γυρίσουν οριστικά την πλάτη;

Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα ανακοινώνει στον Μάνο ότι θέλει να κάνουν παιδί!

Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα ανακοινώνει στον Μάνο ότι θέλει να κάνουν παιδί!

Στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς, «Η Γη της Ελιάς», είναι η Μαρίνα με τον Μάνο καθώς ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής έχει μάθει την αλήθεια και θέλει να πάρει το παιδί. Η οικογένεια Βρεττάκου στα τελευταία επεισόδια κάθετα σε αναμμένα κάρβουνα με τις εξελίξεις να τρέχουν…

Ο Μάνος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ισίδωρος μη μπορώντας να βλέπει έτσι τον γιο του λέει στο ζευγάρι να πάει για κάποιες μέρες στην Αθήνα να ησυχάσει.

Η Μαρίνα αιφνιδιάζει τον Μάνο…

Βέβαια μια απόφαση της Μαρίνας θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μάνο. Η αλήθεια είναι ότι η Μαρίνα έχει αγαπήσει πολύ την μικρή Αγγελική και τις έχει ξύπνησε το μητρικό ένστικτο της. Έτσι σε ένα από τα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Μαρίνα να λέει στον Μάνο ότι θέλει να κάνουν μια προσπάθεια να αποκτήσουν δικό τους παιδί, έτσι ώστε να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Να τονίσουμε ότι το ζευγάρι είχε μαλώσει πολλές φορές στο παρελθόν για αυτό το θέμα καθώς ο Μάνος ήθελε παιδί ενώ η Μαρίνα όχι αλλά από ότι φαίνεται αλλάξαν τα πράγματα τώρα…

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μάνου;