«Γη της ελιάς»: Η Δήμητρα και ο Κίμωνας γίνονται ζευγάρι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 12:42

Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στη «Γη της ελιάς», τη δραματική σειρά του ΜΕGA.

Ένα νέο ζευγάρι θα προκαλέσει αίσθηση στο επιτυχημένο σήριαλ «Γη της ελιάς», που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Ο λόγος για τον Κίμωνα και τη Δήμητρα, οι οποίοι θα έρθουν κοντά και θα αναπτύξουν ιδιαίτερη σχέση.

Ο Κίμωνας και η Δήμητρα θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Οι δυο τους στην αρχή θα επιχειρήσουν να το κρατήσουν κρυφό από όλους και μάλιστα θα φύγουν από τη Μάνη με προορισμό ένα χωριό για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Εκεί μάλιστα, η Δήμητρα θα θυμηθεί πως ήταν σαν Ράινα.

Ο Δημοσθένης θα προσπαθήσει να προξενέψει τον γιο του με τη Μυρτάλη. Πώς θα αντιδράσει όμως μόλις μάθει πως ο Κίμωνας είναι ερωτευμένος με τη Δήμητρα, ο οποίος είναι αστυνομικός και αυτός είναι εγκέφαλος μιας εγκληματικής οργάνωσης; 

Από εκεί και πέρα, η Ιουλία ξεκαθαρίζει στον Ισίδωρο πως δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στη Μυρτάλη με εκείνον να παραξενεύεται. Ό,τι εισέπραξε από την πώληση των ελαιοτριβείων του Ιάκωβου θα πάνε στον αδελφό της αφήνοντας έτσι την ανιψιά της απ’ έξω.

Η Αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας, Μιχάλης Οικονομέας, δίνει εντολή να στηθεί μια επιχείρηση αιφνιδιασμού, αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι.

Ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα.

Η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος τη γλυκοκοιτάζει.

Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Ρουφουλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι.

Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η Αστυνομία.

Τέλος, πώς θα αντιδράσει η Μυρτάλη όταν θα μάθει πως η Ιουλία δεν της παραχωρεί τίποτα; Ένας νέος πόλεμος στην οικογένεια ξεσπά;