Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πετά τον Αλέξη στο δρόμο!

Συντάκτης: Newsroom

14 Δεκεμβρίου 2022 15:00

Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πετά τον Αλέξη στο δρόμο!

Η Μυρτάλη και ο Αλέξης τσακώνονται για ακόμη μια φορά, μόνο που τώρα η κατάσταση είναι πιο έντονη και για τους δύο.

Ο Δημοσθένης κάνει τα μαγικά του και εξοργίζει ξανά τον Αλέξη. Η ζήλια του νεαρού φουντώνει και το μόνο που σκέφτεται διαρκώς, είναι πως θα κάνει την Μυρτάλη όλη δική του, χωρίς να την πολιορκούν άλλοι.

Ο Κίμωνας φτάνει στη Μάνη κι ερωτεύεται κεραυνοβόλα την αστυνόμο Δήμητρα. Ο πατέρας του, θέλοντας να αποτρέψει τα χειρότερα, του ζητά να αφήσει την αστυνόμο, για να αφοσιωθεί στην Μυρτάλη Βρεττάκου..

Μετά από έντονη πίεση κι αρκετούς καυγάδες, ο Κίμωνας δέχεται να βγει για ένα ραντεβού με την Μυρτάλη, κυρίως για να επιβεβαιώσει στον πατέρα του πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη.

Ο Αλέξης μαθαίνει για αυτό το ραντεβού και γίνεται έξαλλος! Πιο συγκεκριμένα, πιάνει την Μυρτάλη με τον Κίμωνα να δειπνίζουν και χάνει το μυαλό του. Μόλις η Μυρτάλη επιστρέφει σπίτι, οι δυο τους πιάνονται στα χέρια, με τον Αλέξη να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο.

“Τι δουλειά είχες μαζί του; Λέγε!”, θα της φωνάξει έντονα ο Αλέξης. Τότε εκείνη, θυμωμένη από τις κρίσεις ζήλιας που δε τον αφήνουν να ησυχάσει, τον αρπάζει και τον πετάει έξω από το σπίτι της.

“Να μη σε ξανά δω στα μάτια μου!”, θα ουρλιάξει στην πόρτα. Ο Αλέξης, συντετριμμένος, θα επιστρέψει σπίτι του, μη μπορώντας να διανοηθεί πως η γυναίκα της ζωής του έχει αρχίσει να βγαίνει με άλλον άντρα. Ποτέ δε θα είναι αρκετός για εκείνη…

Πηγή: youfly