Γη της Ελιάς: Η πρώτη συνάντηση του Στέφανου με τον Φίλιππο – Όλα όσα θα συμβούν!

Συντάκτης: Newsroom

8 Νοεμβρίου 2022 14:53

Γη της Ελιάς: Η πρώτη συνάντηση του Στέφανου με τον Φίλιππο - Όλα όσα θα συμβούν!

Περιμέναμε πως και πως να φτάσει η μέρα που η οικογένεια των Καπερνάρων μαζί με τον Φίλιππο, θα πήγαιναν στην Ισπανία προκειμένου να δουν τον Στέφανο, και έτσι οι δύο άντρες που κάποτε μισιούνταν θανάσιμα, θα βρεθούν αντιμέτωποι στην Γη της Ελιάς.

Η απόπειρα βιασμού της Βασιλικής αλλά και όσα πέρασαν, με το ταξίδι στην Ισπανία θα ξεχαστούν και ίσως μπουν μια και καλή στο παρελθόν, μόνο που η Ασπασία θα φροντίσει να βάλει λόγια στον Στέφανο δηλητηριάζοντάς τον για τον Φίλιππο…

Ο Στέφανος Καπερνάρος επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απόψε, Τρίτη 8/11, και υποδέχεται τον γαμπρό του, Φίλιππο στο σπίτι του στην Ισπανία. Τι θα συμβεί ανάμεσα στους δυο άνδρες με το που βρεθούν; Θα είναι όπως παλιά ορκισμένοι εχθροί ή θα βάλουν το παρελθόν μία και καλή πίσω τους;

Γη της Ελιάς: Στα όρια της τρέλας η Μυρτάλη!

Η Μυρτάλη, από τότε που απέκτησε ένα σημαντικό μερίδιο στην περιουσία των Βρεττάκων, άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν και γι’ αυτό όλοι την προειδοποιούν σχετικά, χωρίς ωστόσο εκείνη να αλλάζει συμπεριφορά.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η κοπέλα δεν δέχεται παρατηρήσεις και υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα φέρεται, με αποτέλεσμα τα μέλη της οικογένειάς της αλλά και οι φίλοι της να απομακρύνονται απ’ αυτήν.

Συνεπώς, η Μυρτάλη αισθάνεται αποξενωμένη απ’ όλους και ζητάει τη συμπαράσταση του Χρήστου. Κάποια στιγμή, όμως, οι δυο τους έχουν έναν πολύ έντονο καβγά και ο νεαρός αποφασίζει να πάει βόλτα, μέχρι να εξομαλυνθεί η ένταση ανάμεσά τους. Έκτοτε ο Χρήστος απογοητεύεται πιο πολύ από τη συμπεριφορά της αγαπημένης του και, σε συνδυασμό με όσα έχουν προηγηθεί, νιώθει ότι η σχέση τους δεν θα κρατήσει για πολύ.

Οι σκέψεις του, βέβαια, θα επιβεβαιωθούν με τον χειρότερο τρόπο. Κάποια στιγμή, γυρίζει στο σπίτι όπου τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη…

Πιάνει στο κρεβάτι που κοιμάται ο ίδιος με τη Μυρτάλη εκείνη και τον Αλέξη να κάνουν έρωτα! Αρχικά, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και στη συνέχεια εξοργίζεται με όσα αντίκρισε. Τότε διαπιστώνει πως του είχε πει ψέματα και όταν τους είδε να κολυμπούν αγκαλιά στην πισίνα του σπιτιού.

Ο νεαρός φεύγει και πηγαίνει κατευθείαν στην ξαδέλφη του, την Ισμήνη, στην οποία εκμυστηρεύεται τα πάντα, με εκείνη να μην μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που ακούει. Αργότερα, ο Χρήστος αποφασίζει να μην δώσει στη Μυρτάλη καμία ευκαιρία να του εξηγήσει.

Απλά μπαίνει σπίτι, μαζεύει τα ρούχα του και φεύγει.

Την επόμενη ημέρα, η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητάει τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο, με τις δύο κοπέλες να μην αργούν να ξανασυγκρουστούν. Ακόμα, η Μυρτάλη, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο.

Πηγή: mytv