Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δίνει εντολή να ξυλοκοπήσουν την Αθηνά!

Συντάκτης: Newsroom

10 Οκτωβρίου 2022 16:16

Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δίνει εντολή να ξυλοκοπήσουν την Αθηνά!

Εφιαλτικές στιγμές θα ζήση η Αθηνά στην φυλακή, στη «Γη της Ελιάς».

Η Αθηνά πιστεύει ότι η μόνη σύμμαχός της είναι η Βαγγελιώ με την οποία μοιράζεται το κελί της.

Πλέον το κοινό έχει καταλάβει ότι οι προθέσεις της Βαγγελιώς είναι ύποπτες και αυτό φάνηκε από την επίθεση εναντίον της την οποία ενορχήστρωσε η ίδια.

Σύμφωνα με το spoiler του Πάμε Δανάη θα δώσει εντολή να ξυλοκοπηθεί η Αθηνά! Για άλλη μια φορά θα ζήσει εφιαλτικές στιγμές χωρίς να ξέρει γιατί…

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης Τότσικας εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω – κάτω!

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες ο δεύτερος κύκλος της «Γης της Ελιάς».

Το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή «Ελένη», η Νάνσυ Νικολαϊδου αποκάλυψε τον ηθοποιό που “εισβάλλει” στο νέο κύκλο της σειράς του Mega.

Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος ξεκινά γυρίσματα τέλος Σεπτεμβρίου. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Σωκράτη Δρακόπουλο, έναν γοητευτικό bon viveur από τη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για δουλειά. Ο άνδρας αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής και θα ταράξει τα νερά.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αποκαλύπτει το μέλλον του Αλέξη στη «Γη της Ελιάς»

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αποκαλύπτει το μέλλον του Αλέξη στη «Γη της Ελιάς»

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για το πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του Αλέξη στη «Γη της Ελιάς».

Επειδή το σενάριο της Βανάς Δημητρίου πάντα ανατρεπτικό, θα μπορούσατε να φανταστείτε τον Αλέξη και τη Μυρτάλη να μπουν στη διαδικασία σχέσης, αλλά εκείνη να το μετανιώσει; Πώς θα ένιωθε ο Αλέξης αν κάποια στιγμή τον απέρριπτε;

«Θα μπορούσε να συμβεί αυτό, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω πως θα δυνάμωναν οι σκοτεινές του σκέψεις. Έχει ήδη σκοτώσει. Τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει μετά από μια απόρριψη;».

Η Μαργαρίτα τον είδε πάντως να φιλάει το κορίτσι των ονείρων του!

«Τον είδε και παραξενεύτηκε, θα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Μαργαρίτας και Αλέξη για αυτή την εξέλιξη, θεωρώ πως η μητέρα του θα σταθεί στο πλευρό του σε όλη αυτή τη διαδρομή που θα κάνει με τη Μυρτάλη»

Κακό θα της έκανε;

«Όλα είναι πιθανά όταν σε μια σχέση ο ένας είναι άρρωστος ψυχικά, όλα έχουν μια βάση, αλλά δεν νομίζω πως ο Αλέξης θα μπορούσε να πορευτεί αν ήξερε πως έχει κάνει κακό στη μοναδική γυναίκα που αγάπησε»

Θα δούμε ποτέ απόλυτα ευτυχισμένο αυτόν τον ήρωα;

«Θα ήθελα να τον δω μαζί της. Και οι πληγωμένοι άνθρωποι ίσως να αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αν μείνει στο πλευρό της Μυρτόλης, φαντάζομαι πως θα βιώσει την απόλυτη ευτυχία. Αν όμως νιώσει πως κάποιος απειλεί να του πάρει ό,τι πολυτιμότερο έχει, τότε σίγουρα θα τον δούμε διαφορετικό».

Πέρα από το θέμα του έρωτα του με τη Μυρτάλη, με άλλους ήρωες θα έρθει κοντά;

«Θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του και έχω μια αίσθηση πως θα ανοιχτεί ως ήρωας. θα έρθει κοντά και με άλλους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να δω και εγώ τα σενάρια που θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιάσουν μια διαφορετική πτυχή του Αλέξη. Αυτό θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για μένα υποκριτικά», λέει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στο tv24.