Γη της Ελιάς – Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης δίνει spoiler για Κουράκο – Ευτυχία: «Δεν θα είναι όλα ρόδινα»

Συντάκτης: Newsroom

9 Φεβρουαρίου 2023 14:15

Γη της Ελιάς - Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης δίνει spoiler για Κουράκο - Ευτυχία: «Δεν θα είναι όλα ρόδινα»

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης πρωταγωνιστεί στην καθημερινή, δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», υποδυόμενος τον αστυνόμο Κουράκο.

Ο ίδιος αποκαλύπτει την εξέλιξη της σχέσης του Γιώργη με την Ευτυχία και κάποια άλλα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν.

Η σχέση του Γιώργη και της Ευτυχίας εξελίσσεται ομαλά ή προκύπτουν εμπόδια;

Σίγουρα, στη σχέση του Γιώργη και της Ευτυχίας δεν θα είναι όλα ρόδινα. Εκείνος, όμως, υποστηρίζει με… χίλια αυτό που έχει και νιώθει.

Θα μάθει ότι εκείνη σκότωσε τον Ανέστη;

Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει. Το πώς και το πότε είναι άγνωστο.

Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η αντίδραση του αστυνόμου, ύστερα από αυτή την αποκάλυψη;

Ο Γιώργης μιλάει συχνά στην Ευτυχία για τη δουλειά του και πόσο σημαντική είναι γι’ αυτόν, καθώς και ότι δεν μπορεί την αδικία. Πιστεύω ότι, ύστερα από μια τέτοια αποκάλυψη, θα έχει μια μεγάλη… έκρηξη.

Εκείνος μπορεί να συγχωρέσει την Ιουλία για την απιστία της μέσα στο σπίτι τους;

Κοίτα, δεν είναι ότι της το κρατάει, απλά έπεσε στα μάτια του. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι τον απάτησε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και ότι προχώρησε παρακάτω πριν καν βγει το διαζύγιό τους. Είναι θέμα περηφάνιας και τιμής. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν την εκθέτει ποτέ. Δεν μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα ούτε στην Ευτυχία, που πλέον είναι ο άνθρωπός του, ούτε στα μέλη της οικογένειας της Ιουλίας. Συνεχίζει να τα παραπέμπει στην ίδια για να τους πει τι συνέβη.

Ποια θα είναι η αντίδραση της Ιουλίας απέναντι στη σχέση Γιώργη και Ευτυχίας;

Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Πάντως, λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα της, δεν νομίζω ότι θα βάλει κάποιο εμπόδιο, ούτε θα αντιδράσει ακραία απέναντι στην Ευτυχία. Δεν είναι εκδικητικός άνθρωπος.

Στα προσεχή επεισόδια, βλέπουμε τα μέλη του κυκλώματος που πουλούν προστασία στα μαγαζιά να πυροβολούν τον Λυκούργο. Ο Γιώργης θα διαλευκάνει την υπόθεση;

Ρεαλιστικά, βάσει όσων συμβαίνουν και στη ζωή, η Αστυνομία δεν διαλευκαίνει πάντα τις υποθέσεις. Όσον άφορά, όμως, τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Γιώργης λόγω της σχέσης που έχει αναπτύξει με τον Λυκούργο, που είναι σαν πατέρα και γιου, θα την πάρει πολύ ζεστά και θα ’χει αποτελέσματα

Μαζί με τη Δήμητρα προσπαθούν να αποκαλύψουν το πραγματικό πρόσωπο του Δημοσθένη, θα τα καταφέρουν;

Η Δήμητρα, μετά τον θάνατο του Κίμωνα, δεν σταματά να ψάχνει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι δεν αυτοκτόνησε. Εκείνη μοιράζεται τα στοιχεία με τον Γιώργη με σκοπό να την καθοδηγήσει κατάλληλα. Συνεπώς, θα αρχίσει να σκέφτεται και εκείνος αλλιώς για το τι πραγματικό μπορεί να συμβαίνει. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει κάποια αναφορά για αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου του Δημοσθένη

Πηγή: mytv