Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει Ιουλία – Στάθη στο κρεβάτι! Επεισοδιακό διαζύγιο για το ζευγάρι

Συντάκτης: Newsroom

30 Νοεμβρίου 2022 15:19

Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει Ιουλία - Στάθη στο κρεβάτι! Επεισοδιακό διαζύγιο για το ζευγάρι

Επεισοδιακός φαίνεται πως θα είναι ο χωρισμός για την Ιουλία και τον Γιώργη Κουράκο καθώς ο Αστυνόμος σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα την κάνει τσακωτή στο κρεβάτι με τον Στάθη!

Στάθης και Ιουλία συναντιούνται τακτικά και το πάθος ανάμεσά τους φουντώνει σύμφωνα με το περιοδικό TiVi.

Φυσικά, αυτές οι συναντήσεις τους δεν θα μείνουν απαρατήρητες από τον Γιώργη, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Ιουλία τον απατά.Ο ίδιος μην αντέχοντας άλλο αυτή την κοροϊδία αποφασίζει να την ξεμπροστιάσει. Της λέει πως θα φύγει λόγω δουλειάς στην Αθήνα, κάτι που δεν θα κάνει ποτέ καθώς θα είναι εκεί και θα καραδοκεί. Μάλιστα, θα τους κάνει τσακωτούς πιάνοντας το παράνομο ζευγάρι στα πράσα σε ακατάλληλες στιγμές.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα φέρνει προβλήματα σε Κουράκο - Ευτυχία

 Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα φέρνει προβλήματα σε Κουράκο – Ευτυχία

Κουράκος και Ευτυχία περνούν ανέμελες και χαρούμενες στιγμές μεταξύ τους όμως τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να έρθουν…

Η Ευτυχία δεν έχει να πει στον Κουράκο την αλήθεια για τον Ανέστη ενώ παράλληλα νιώθει τύψεις για την Ιουλία. Η μικρή κοινωνία της Μάνης δεν θέλει και πολύ για να την κατηγορήσει ως αντροχωρίστρα και ως νούμερο ένα υπεύθυνη για τον χωρισμό Κουράκου και Ιουλίας.

Μέσα σ’ όλα όμως υπάρχει και η Μαργαρίτα η οποία θέλει να τακτοποιήσει την Ευτυχία. Άθελά της θα φέρει σε δύσκολη θέση το ζευγάρι καθώς η ίδια προξενεύει τον Στράτο για την μικρή, η οποία δεν θέλει να της πάει κόντρα και της κάνει το χατίρι. Ο Κουράκος όμως γίνεται έξαλλος με αυτή την γνωριμία και τρελαίνεται στην ιδέα και μόνο ότι η Ευτυχία βγαίνει με κάποιον άλλο.

Γη της Ελιάς: Στο φως το σκοτεινό παρελθόν του Ιπποκράτη

Γη της Ελιάς: Στο φως το σκοτεινό παρελθόν του Ιπποκράτη

Φαίνεται πως ο Ιπποκράτης έκρυβε πολλά ένοχα μυστικά…

Λίγο πριν πεθάνει, ο Ιπποκράτης ζήτησε από την Μυρτάλη ένα πράγμα: «Να μην εμπιστεύεται κανέναν γύρω της». Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος γνώριζε πολλά, για όλους.

Τα ένοχα μυστικά του Ιπποκράτη θα έρθουν στο φως και θα πληγώσουν ιδιαίτερα την κόρη του, Μυρτάλη στη «γη της Ελιάς».

Ο Ιπποκράτης ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και ισχυρό μέλος ενός κυκλώματος. Όλα τα χρήματα και υλικά αγαθά που απέκτησε, δεν ήρθαν μόνο από την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά και από άλλες δουλειές, αρκετά παράνομες..

Πως θα αντιδράσει η οικογένειά του αλλά και η Μάνη μόλις μάθουν τα σκοτεινά βήματα του Ιπποκράτη;

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει στην εντατική!

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει στην εντατική!

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στη «γη της ελιάς», καθώς ο Στάθης θα βρεθεί στο νοσοκομείο!

Η είδηση θα σοκάρει την Μάνη και τον οικογενειακό κύκλο.

Ο Στάθης θα μπλέξει στα δίχτυα μιας νέας υπόθεσης, αρκετά επικίνδυνης. Θα δει με τα μάτια του να πραγματοποιείται αρπαγή ανηλίκου και θα αναλάβει δράση, για να ξεσκεπάσει το κύκλωμα!

Όσο κι αν ο Κουράκος και η Δήμητρα τον προειδοποιούν, ο Στάθης δεν πτοείται! Ερευνά την υπόθεση κι έρχεται αντιμέτωπος με τους ανθρώπους του κυκλώματος…

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ένα από τα τσιράκια του κυκλώματος θα πυροβολήσει τον Στάθη στον ώμο. Ο Κουράκος θα μείνει άναυδος, μόλις ακούσει αυτή την είδηση.

Ο Στάθης θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, με τις αρχές να κινητοποιούνται.

Ο Στάθης συνέρχεται, με τους γιατρούς να ενημερώνουν την οικογένεια ότι απέφυγε τον κίνδυνο. Βέβαια, η περιπέτειά του αυτή δεν έχει τελειώσει..