Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βάζει την Ευτυχία φυλακή

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουνίου 2023 12:00

Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βάζει την Ευτυχία φυλακή

Το θέμα της δολοφονίας του Ανέστη έχει βγει και πάλι στην επιφάνεια και ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για τον ένοχο, με αποτέλεσμα τα στοιχεία να οδηγούν την Ευτυχία στη φυλακή.

Η δολοφονία του Ανέστη, απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα τον Κουράκο, καθώς όλοι στην Μάνη συζητούν ότι η αστυνομία δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά της αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα ο δολοφόνος.

Άσχετα με το τι άνθρωπος ήταν ο Ανέστης, ο Γιώργης νιώθει ότι θα πρέπει να βρεθεί αυτός που του στέρησε τη ζωή για να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Εντωμεταξύ με αφορμή την αγορά ενός ψυγείου, ο Γιώργης σκέφτεται τα λόγια της Ευτυχίας. Καθώς ο Κουράκος θυμάται πόσο είχε ταραχτεί η Ευτυχία όταν της έδειξε το σημείο που βρήκαν τον Ανέστη, αποφασίζει να ρωτήσει την Δήμητρα για μια ουσία που κάνει το αίμα να λάμπει στο σκοτάδι, την λουμινόλη.

Μετά την συζήτηση που είχαν ο Κουράκος με την Δήμητρα για αυτήν την ουσία, ο Γιώργης τηλεφωνεί στον προϊστάμενο της Σήμανσης και ζητά να ερευνήσουν το σπίτι της, με αποτέλεσμα ο κλοιός να σφίγγει γύρω από την Ευτυχία και ο δρόμος προς την φυλακή να ανοίγει σιγά σιγά…

Πηγή: youfly