Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας θίγεται από την απόρριψη της Άννας

Συντάκτης: Newsroom

24 Νοεμβρίου 2022 16:30

Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας θίγεται από την απόρριψη της Άννας

Στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Αγωνία, απόρριψη, αλλά και συναίσθημα χαράς βιώνουν οι ήρωες της Μάνης, ενώ μία άφιξη έρχεται να ταράξει πάλι τις ισορροπίες.

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου

Η Αθηνά εκνευρίζεται πολύ με την παρουσία του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα στο χωριό και σύντομα μαθαίνει πως μετακόμισε μόνιμα εκεί. Την ίδια ώρα, η Εύα δρομολογεί την ανακαίνιση του σπιτιού του. Ο Λεωνίδας θίγεται από την απόρριψη της Άννας, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν πρέπει να επηρεάζεται από τον Αποστόλη. Ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι, και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσά τους. Η Ισμήνη κάνει μπάτσελορ στο σπίτι της και όλη η γυναικοπαρέα μαζεύεται για να της ευχηθεί, πλην της Μυρτάλης την οποία δεν έχει καλέσει. Στο πάρτυ η Δήμητρα βάζει την ξανθιά περούκα και χορεύει για μία ακόμη φορά ως «Ράινα». Ο Ισίδωρος αρνείται να προχωρήσει στο ντιμπέιτ με τον Δημοσθένη. To μυαλό του είναι συνεχώς στον Σωκράτη, ο οποίος πολιορκεί συνεχώς τη μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη καταφθάνει στην Αρεόπολη και ο Δημοσθένης την αποπαίρνει.

Γη της Ελιάς: Στο φως το σκοτεινό παρελθόν του Ιπποκράτη

Φαίνεται πως ο Ιπποκράτης έκρυβε πολλά ένοχα μυστικά…

Λίγο πριν πεθάνει, ο Ιπποκράτης ζήτησε από την Μυρτάλη ένα πράγμα: «Να μην εμπιστεύεται κανέναν γύρω της». Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος γνώριζε πολλά, για όλους.

Τα ένοχα μυστικά του Ιπποκράτη θα έρθουν στο φως και θα πληγώσουν ιδιαίτερα την κόρη του, Μυρτάλη στη «γη της Ελιάς».

Ο Ιπποκράτης ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και ισχυρό μέλος ενός κυκλώματος. Όλα τα χρήματα και υλικά αγαθά που απέκτησε, δεν ήρθαν μόνο από την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά και από άλλες δουλειές, αρκετά παράνομες..

Πως θα αντιδράσει η οικογένειά του αλλά και η Μάνη μόλις μάθουν τα σκοτεινά βήματα του Ιπποκράτη;