Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει στην εντατική!

Συντάκτης: Newsroom

23 Νοεμβρίου 2022 16:30

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει στην εντατική!

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στη «γη της ελιάς», καθώς ο Στάθης θα βρεθεί στο νοσοκομείο!

Η είδηση θα σοκάρει την Μάνη και τον οικογενειακό κύκλο.

Ο Στάθης θα μπλέξει στα δίχτυα μιας νέας υπόθεσης, αρκετά επικίνδυνης. Θα δει με τα μάτια του να πραγματοποιείται αρπαγή ανηλίκου και θα αναλάβει δράση, για να ξεσκεπάσει το κύκλωμα!

Όσο κι αν ο Κουράκος και η Δήμητρα τον προειδοποιούν, ο Στάθης δεν πτοείται! Ερευνά την υπόθεση κι έρχεται αντιμέτωπος με τους ανθρώπους του κυκλώματος…

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ένα από τα τσιράκια του κυκλώματος θα πυροβολήσει τον Στάθη στον ώμο. Ο Κουράκος θα μείνει άναυδος, μόλις ακούσει αυτή την είδηση.

Ο Στάθης θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, με τις αρχές να κινητοποιούνται.

Ο Στάθης συνέρχεται, με τους γιατρούς να ενημερώνουν την οικογένεια ότι απέφυγε τον κίνδυνο. Βέβαια, η περιπέτειά του αυτή δεν έχει τελειώσει..

Γη της Ελιάς: Χαρές για τους Στεφανέους! Η Βασιλική θα μάθει ότι...

Γη της Ελιάς: Χαρές για τους Στεφανέους! Η Βασιλική θα μάθει ότι…

Απιστίες, χωρισμοί, νέοι έρωτες, καταστροφή αλλά και εκδίκηση θα είναι μερικά από όσα θα ζήσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Γη της Ελιάς» μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αρκετά δυσάρεστα έζησε η οικογένεια Στεφανέα. Εξαπατήσεις με την Κατερίνα, απαγωγές του Φίλιππου με τη Βασιλική, απόπειρα απαγωγής του μωρού τους, απόπειρα βιασμού της Βασιλικής, χωρισμός Λυκούργου με τη Χάιδω.

Το τέλος τους γι’ αυτό το α΄ μέρος της σεζόν θα είναι ήρεμο κι ευτυχισμένο, με τη μεγάλη πιθανότητα η Βασιλική να μείνει ξανά έγκυος μεγαλώνοντας την οικογένεια με ένα ακόμα μωρό!

Πηγή: TV24

Αφροδίτη Λιάντου: Διαψεύδει δύο από τα μεγαλύτερα spoiler για τη «Γη της Ελιάς»!

Παραμένει ένα ντροπαλό και συνεσταλμένο κορίτσι, το ίδιο με εκείνο που πέρυσι έκανε τα παρθενικά της τηλεοπτικά βήματα στον χώρο. Ο ρόλος της στη «Γη της Ελιάς» μπορεί να άλλαξε και η Μυρτάλη να μεταμορφώθηκε σε ένα δύστροπο και κακομαθημένο παιδί που τα βάζει με όλους, η Αφροδίτη Λιάντου όμως στην κανονική της ζωή δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο τον χαρακτήρα της.

Οι συμβουλές των γονιών της. ο απολογισμός της χρονιάς, οι αλλαγές στη ζωή της, o Στέφανος, ο Χρήστος, ο Αλέξης και η συνέχεια της Μυρτάλης Βρεττάκου σε μια κουβέντα με την ηθοποιό Αφροδίτη Λιάντου.

Κάνοντας τον απολογισμό σου έναν χρόνο μετά από την πρώτη μας κουβέντα, τι έχει αλλάξει στη ζωή σου εκτός της μεγάλης επιτυχίας του καθημερινού σήριαλ στο MEGA «Η Γη της ελιάς»;
Ο τρόπος της ζωής μου δεν έχει αλλάξει σημαντικά, σίγουρα όμως έχω εξελιχτεί εγώ σαν άνθρωπος σε πολλά πράγματα. Επίσης έχω «δέσει» πολύ με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς και έχουμε γίνει μια ωραία παρέα. Έχω γνωρίσει τόσους όμορφους ανθρώπους και έχω μάθει τόσα πολλά από αυτούς. Με τους πιο κοντινούς ηλικιακά σε εμένα που κάνουμε και την πρώτη μας τηλεοπτική δουλειά σίγουρα έχουμε έρθει ακόμα πιο κοντά και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα μαζί.

Η Μυρτάλη το τελευταίο διάστημα έχει πολύ δυνατές σκηνές και έντονες αντιδράσεις. Τσακώνεται με όλο τον κόσμο, ακόμα και με τους φίλους της, έχει μια ανάρμοστη συμπεριφορά, είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Ποια δυνατή σκηνή της από όλες αυτές δεν θα ξεχάσεις;
Σίγουρα, οι πιο δυνατές σκηνές μου ήταν η απώλεια του Νικήτα, η σκηνή της απαγωγής μου αλλά και η τελευταία όταν αποχωριζόμουνα τον θείο μου Ιάκωβο, τον Στέφανο Κυριακίδη που πήγαινε στην Ισπανία. Και τώρα από όσο ξέρω έρχονται και άλλες ακόμα πιο έντονες σκηνές αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα…

Είναι αλήθεια ότι η Μυρτάλη θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ενώ πηγαίνει σε ψυχολόγο για να λύσει τα θέματα που την ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα;
Απόπειρα αυτοκτονίας δεν θα κάνει. Θα περάσει όμως δύσκολα γιατί θα της γυρίσουν την πλάτη πολλά άτομα από τον περίγυρό της δεν θα έχει πού να μιλήσει, θα της συμβεί και κάτι ακόμα πολύ άσχημο, οπότε θα έρθει σιγά σιγά στα λογικά της και θα βρει πάλι τις ισορροπίες της. Βέβαια για να δικαιολογήσω λίγο την ηρωίδα μου, πρέπει να παραδεχτώ ότι η οικογένειά της δεν της έχει φερθεί καθόλου καλά από την αρχή, οπότε ο τρόπος που αντιδρά δεν είναι εντελώς αδικαιολόγητος. Επίσης ακόμα ούτε καν έχει αποκαλυφτεί ότι ο Ισίδωρος έχει «μαγειρέψει» τη διαθήκη και την έχει εξαπατήσει. Είναι λογικό επομένως με έναν τρόπο να προσπαθεί να επιβάλλει την παρουσία της, γιατί γνωρίζει, χωρίς όμως να έχει αποδείξεις, ότι η οικογένειά της την έχει πετάξει απέξω.

Διάβασα σαν spoiler ότι αργότερα ο Στέφανος θα χωρίσει από την Ελένη, θα φύγει από την Ισπανία, θα γυρίσει στην Μάνη και θα είστε πάλι μαζί… Ισχύει;
Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Πηγή: youweekly.gr