Γη της Ελιάς: Οι δυνατές σκηνές που θα δούμε το 2023

Συντάκτης: Newsroom

28 Δεκεμβρίου 2022 13:31

Γη της Ελιάς: Οι δυνατές σκηνές που θα δούμε το 2023

Στις 15 Ιανουαρίου, η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από μια παύση λόγω εορτών και οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια είναι πολλές…. Πάμε να δούμε τις 5 πιο δυνατές σκηνές που θα απολαύσουμε στις οθόνες μας το 2023!

5 σκηνές που θα σοκάρουν στην Γη της Ελιάς

Η μεγάλη αποκάλυψη του Δημοσθένη στον γιο του, Κίμωνα, για τις παράνομες δράσεις του, θα είναι μια σκηνή που θα σοκάρει και τον ίδιο αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα ο πατέρας του θα τον πιέσει να χωρίσει την Δήμητρα με σκοπό να μείνει ασφαλές αυτό το μυστικό! Ο Γιώργης Κουράκος, επίσης, έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο σοκ. Η Ευτυχία θα του αποκαλύψει ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα ακολουθήσει το καθήκον ή την καρδιά του;

Η Μυρτάλη. στα νέα επεισόδια της χρονιάς στην Γη της Ελιάς, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Ισίδωρος θα καταφέρει να πάρει το 51% των μετοχών της εταιρείας, κάτι που τον καθιστά πλέον το απόλυτο αφεντικό. Από την άλλη, ο Αλέξης αρχίζει να υποτροπιάζει, παθαίνει ξανά εμμονές και η ζωή της ηρωίδας μπαίνει σε κίνδυνο.

Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν αρκετά το 2023 στην αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, είναι η Εύα. Μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος, ο Χρήστος δεν θέλει να δεχθεί το παιδί και της ζητά να το «ρίξει».

Τέλος, το αγαπημένο μας ζευγάρι, η Βασιλική κι ο Φίλιππος πρόκειται να γίνουν ξανά γονείς. Αυτό, όμως, θα φέρει ρωγμές στον γάμο τους και το ζευγάρι θα πρέπει να αποφασίσει το πώς θα πορευτεί. Θα καταφέρουν να κρατήσουν ψηλά την σχέση τους ή όχι; Η συνέχεια στις 15 του Γενάρη στις οθόνες μας καθώς η Γη της Ελιάς επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ….