«Γη της ελιάς»: Πληρώνουν για τις… αμαρτίες τους, Ηρώ και Θανάσης!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Οκτωβρίου 2022 12:40

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Γη της ελιάς» του MEGA και αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Η Ηρώ Καπράλου από την πρώτη κιόλας ημέρα που εμφανίστηκε στη Μάνη και στη «Γη της ελιάς» δείχνει αποφασισμένη να καταστρέψει την Αθηνά, να την εκδικηθεί για τη σχέση με τον αδερφό της και να πάρει μέρος της περιουσίας της.

«Θέλω να σαπίσεις στη φυλακή», φωνάζει από την πρώτη στιγμή και βάζει στο μάτι την περιουσία των Βρεττάκων!

Στη συνέχεια, απόλυτα ικανοποιημένη από την έκβαση της δίκης και την ισόβια καταδίκη της Αθηνάς Νομικού, προσπαθεί με σατανικούς τρόπους να μην αφήσει κανένα «παράθυρο» ανοιχτό ώστε κάποια στιγμή να αποδειχθεί η αθωότητά της.

Πληρώνει ψευδομάρτυρες και στήνει παγίδες στην οικογένεια Βρεττάκου προκειμένου να βάλει χέρι στα χρήματά τους, πολύ σύντομα όμως θα πληρώσει για όλα και θα αποκαλυφθεί το πραγματικό της πρόσωπο, για να βρεθεί κι εκείνη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Από εκεί και πέρα, η δράση του Θανάση πολύ σύντομα θα σταματήσει και ο ήρωας θα πάρει αυτό που του αξίζει. Μετά από τόσα ψέματα, συνομωσίες και κοροϊδίες τα πάντα θα αλλάξουν και ο ίδιος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τρεις ισχυρές γυναίκες που αναμένεται να του κάνουν την ζωή κόλαση.

Συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ασπασία, η Αρετή και η Αναστασία θα απαγάγουν τον Θανάση.

Η Ασπασία μαθαίνει τα πάντα για τον Θανάση και τα μεταφέρει στην Αρετή, η οποία σοκαρισμένη αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ο Θανάσης είναι ένας απατεώνας που πουλούσε έρωτα στις συγκεκριμένες γυναίκες για να πάρει από αυτές χρήματα.

Έτσι λοιπόν, Αρετή, Αναστασία και Ασπασία ενώνουν τις δυνάμεις τους παίρνοντας τον νόμο στα χέρια τους και κρατώντας τον Θανάση όμηρο, με σκοπό να πάρουν πίσω όλα τους τα χρήματα, που δεν είναι και λίγα.

Η Αναστασία φοβάται και κάνει πίσω, όμως η Αρετή με την Ασπασία, που είναι πιο δυναμικές λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να δώσει πίσω όλα τα λεφτά.