Γη της Ελιάς: Τέλος η Αφροδίτη Λιάντου από την σειρά του Mega;

Συντάκτης: Newsroom

29 Δεκεμβρίου 2022 11:29

Γη της Ελιάς: Τέλος η Αφροδίτη Λιάντου από την σειρά του Mega;

Κι εκεί που όλοι περιμένουν πως και πως την επιστροφή της σειράς, «Γη τη Ελιάς», έρχεται αυτή η είδηση να ταράξει το τηλεοπτικό κοινό! Ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεόραση αναφέρει πως η Αφροδίτη Λιάντου θα αποχωρήσει από την σειρά και μάλιστα… νεκρή!

Για την ακρίβεια το story στα νέα επεισόδια θέλει τον Αλέξη να θολώνει ξανά και να βάζει στόχο της ζωής του να σκοτώσει την Μυρτάλη! Αφού το ζευγάρι χωρίζει, ο Αλέξης προσπαθεί να κρατά τις αποστάσεις του, όμως δε τα καταφέρνει. Σταματάει τα χάπια, με αποτέλεσμα τα οράματα να ξεκινούν..

Η Μαργαρίτα βλέπει τον γιο της να υποφέρει και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Το μόνο που θέλει, είναι να τον προστατεύσει από τα χειρότερα. Κάπου εκεί είναι, λοιπόν, που ο Αλέξης βάζει σε εφαρμογή το δολοφονικό του σχέδιο. “Θα την θάψω στο χώμα!”, φωνάζει σαστισμένος.

Η Μυρτάλη Βρεττάκου κινδυνεύει. Θα καταφέρει να επιβιώσει, ή το τέλος της στη σειρά θα γραφτεί άδικα; Όλα κρέμονται από μία πάρα πολύ λεπτή κλωστή και κανείς δεν είναι πια δίπλα της για να την βοηθήσει.