«Γη της ελιάς»: Το λάθος της Μαργαρίτας και η σκληρή τιμωρία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Σεπτεμβρίου 2022 09:05

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA «Γη της ελιάς», ο δεύτερος κύκλος της οποίας θα αρχίσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Η «Γη της ελιάς» επιστρέφει στις οθόνες. Η κόντρα που έχει ξεσπάσει στους Βρεττάκους ανάμεσα στις δυο πλευρές, της Αθηνάς και των ίδιων, πρόκειται να κορυφωθεί.

Η Μαργαρίτα θα προσπαθήσει να αθωώσει την ξαδέρφη της για τον φόνο του Δημήτρη, ενώ ο Ισίδωρος και η Μυρτάλη ενώνονται εναντίον της και επιδιώκουν την καταδίκη της.

Η Μαργαρίτα, όμως, όσο περνάει ο καιρός, τόσο παθιάζεται στο να αθωώσει την Αθηνά και αφήνει όλα τα υπόλοιπα ζητήματα να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Άθελά της θα γκρεμίσει όσα έχτιζε στην επιχείρηση των Βρεττάκων. Ένα μοιραίο λάθος της ηρωίδας θα πλήξει την επιχείρηση των Βρεττάκων.

Όταν ο Μάνος ενημερώνεται από τους εργάτες για το λάθος της Μαργαρίτας, γίνεται έξαλλος και χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να δείξει κανένα έλεος, την απολύει.

Η Μαργαρίτα μένει χωρίς δουλειά με τους Βρεττάκους να την πετάνε στην κυριολεξία στον δρόμο!

Από εκεί και πέρα, πολλές περιπέτειες επιφυλάσσει ο δεύτερος κύκλος στον Φίλιππο και τη Βασιλική. Οι δυο τους πέφτουν θύματα απαγωγής!

Το ζευγάρι μπλέκεται σε επικίνδυνα μονοπάτια και σύντομα θα βρεθούν στα δίκτυα της μαφίας.

Τέσσερις άντρες θα ορμήσουν στο ζευγάρι, με τους δύο να κρατούν τον Φίλιππο και τους άλλους δύο αρπάζουν τη Βασιλική. Εκείνοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Ο Φίλιππος παλεύει να γλιτώσει από τους άντρες για να σώσει τη γυναίκα του, η οποία αντιστέκεται αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η μαφία αρπάζει το ζευγάρι, τους δένει τα χέρια και τους φορούν κουκούλα. Η Βασιλική βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο και ουρλιάζει από τον φόβο της, καθώς οι άντρες τις επιτίθονται.

Ο Φίλιππος παλεύει να ελευθερωθεί και ωρύεται: «Πού είναι η γυναίκα μου ρε;».

Την ίδια στιγμή, η Χάιδω αρχίζει να ανησυχεί για την απουσία των παιδιών. Η ανησυχία θα μετατραπεί σε φόβο και σύντομα η Χάιδω, ο Λυκούργος κι ο Στάθης θα συνειδητοποιήσουν ότι ο Φίλιππος κι η Βασιλική έχουν απαχθεί.