«Γη της ελιάς»: Το μυστήριο με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και η Μαφία που απλώνει τα δίχτυα της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Σεπτεμβρίου 2022 08:40

Η Μαφία κερδίζει συνεχώς έδαφος στη Μάνη και δημιουργεί άσχημες και ανησυχητικές καταστάσεις στη δραματική σειρά «Γη της ελιάς», που προβάλει το MEGA και θα επιστρέψει εντός των ημερών στο πρόγραμμα του MEGA.

Η Μαφία συνεχίζει να απλώνει τα δίχτυα της παντού, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους ήρωες στη Μάνη, στη «Γη της ελιάς».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και κάποιοι από την οικογένεια των Βρεττάκων αποδεικνύεται πως είναι μπλεγμένοι με τη Μαφία.

Ο Λυκούργος εντοπίζει βίντεο στον υπολογιστή του Κωνσταντίνου. Σε αυτό φαίνεται κάποιος να δένει τα μάτια μιας γυναίκας κι ύστερα να την σκοτώνει εν ψυχρώ!

Το βίντεο αυτό κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Λυκούργος το βλέπει και το στέλνει αμέσως στον αστυνόμο Κουράκο, με σκοπό να βρεθεί επιτέλους ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από όλο αυτό.

Μόνο που… στο ίδιο αυτό βίντεο φαίνεται το δαχτυλίδι των Βρεττάκων! Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, που αποτελεί κειμήλιο της οικογένειας, το είχαν μόνο τα τέσσερα παιδιά: Ο Ιπποκράτης, η Ιουλία, ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος.

Τώρα, βρίσκεται στα δάχτυλα του ανθρώπου που σκοτώνει τη νεαρή κοπέλα με βάναυσο τρόπο!

Βρίσκεται κάποιος Βρεττάκος πίσω από την υπόθεση; Ή μήπως τα μέλη της Μαφίας επέλεξαν να κινηθούν με τον τρόπο αυτό, κατηγορώντας άλλους ώστε να… ξεφορτωθούν την Αστυνομία;

Ποιος θα μπορούσε από την οικογένεια να είναι μπλεγμένος στη Μαφία και να σκοτώνει εν ψυχρώ;

Μάλλον ο Δημοσθένης έχει σκεφτεί πολλούς τρόπους για να καλύψει τα ίχνη του. Ένας από αυτούς είναι να βρήκε πιστό αντίγραφο από το δαχτυλίδι και να το φόρεσε στα δάχτυλα ενός δολοφόνου, για να μπερδέψει τις Αρχές.

Όπως και να έχει, η οικογένεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει νέες δυσκολίες.

Από εκεί και πέρα, η σειρά επιστρέφει σύντομα μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Για την ακρίβεια, η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ.