Γη της ελιάς: Το Twitter θρηνεί για τον θάνατο του Ιάκωβου

Συντάκτης: Newsroom

22 Οκτωβρίου 2022 17:00

Γη της ελιάς: Το Twitter θρηνεί για τον θάνατο του Ιάκωβου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη «γη της Ελιάς» καθώς την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε να πέφτει σαν «βόμβα», σε όλη τη Μάνη, ο θάνατος ενός ήρωα που αγαπήθηκε πολύ στη σειρά του Mega, ο λόγος για τον Ιάκωβο.

Την δυσάρεστη είδηση θα γνωστοποιήσει ο Λυκούργος στην Ιουλία και τον Ισίδωρο.

Με βαριά καρδιά τους ανακοινώνει ότι ο Ιάκωβος, ο πολυαγαπημένος τους αδερφός, πέθανε βυθίζοντάς τους σε απέραντο θρήνο.

Οι χρήστες του Twitter αποχαιρετούν το αγαπημένο τους Βο…

Γη της ελιάς: Ο Ιάκωβος πεθαίνει! Η διαθήκη και η επιστολή στην Αθηνά

Μεγάλο σοκ θα περάσει στα επόμενα επεισόδια ο Λυκούργος Μπράτης στη σειρά «Η γη της ελιάς». Ο λόγος είναι ο θάνατος του καλύτερού του φίλου, του Ιάκωβου Βρεττάκου.

Ο Λυκούργος θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα το μάθει, καθώς ο Ιάκωβος φεύγοντας για την Ισπανία δεν είχε πει σε κανέναν εκτός από την Αντιγόνη ότι έχει καρκίνο και πεθαίνει.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η δικηγόρος του Ιάκωβου στην Ισπανία πηγαίνει στη Μάνη.

Βρίσκει τον Λυκούργο και τον σοκάρει παραδίδοντάς του την τέφρα του φίλου του και τη διαθήκη του. Ο Λυκούργος πρέπει τώρα να ενημερώσει τους αμέριμνους Βρεττάκους!

Ο Ιάκωβος αφήνει όλη την περιουσία του στην Ιουλία και διαχειριστή του τον Λυκούργο. Το δαχτυλίδι του περνάει στον Μάνο. Ο Λυκούργος μαζεύει την οικογένεια και τους παραδίδει με δάκρυα στα μάτια την τέφρα αλλά και μία επιστολή για τον καθένα από τον Ιάκωβο.

Η Ιουλία είναι απαρηγόρητη και ο Ισίδωρος αισθάνεται τύψεις που σκέφτηκε ότι ο αδελφός του τους εγκατέλειψε για δεύτερη φορά.

Μία επιστολή παραδίδει και στην Αθηνά η οποία θα φέρει μεγάλες ανατροπές!