Για ποιο λόγο Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν ήθελαν να «απολύσουν» την αδερφή τους Κόρτνι από το ριάλιτι

12 Δεκεμβρίου 2019 17:37

Καρντα

Τα ριάλιτι παγκοσμίως αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά αλλά και στοιχεία από την προσωπική ζωή αυτών που συμμετέχουν. Προφανώς υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα όρια, αλλά υπάρχουν και υποχρεώσεις. Η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν φαίνεται να το αντιλαμβάνονται πλήρω;ς αυτό όλα τα χρόνια που παίζεται το «Keeping Up With the Kardashians». Εσχάτως όμως, η Κόρτνι φαίνεται πως έχει γίνει αρκετά κρυψίνους.
Προσπαθώντας να διατηρήσει κρυφή την σχέση της με τον Γιούνες Μπεντζιμά, η Κόρτνι δεν θέλει να αναφέρεται το όνομά του στο ριάλιτι. Όμως στο χθεσινό επεισόδιο η Κιμ και η Κλόε την ξεμπρόστιασαν και ακολούθησαν στιγμές που τα μάτια έλεγαν πολλά.
Η Κόρτνι φαίνεται πως είπε ψέματα για το πού βρισκόταν όσο οι αδερφές της γύριζαν για το ριάλιτι και εκεί ξεκίνησε ο καβγάς. «Η δουλειά μας είναι να μοιραζόμαστε και να ανοιγόμαστε, αλλά τα τελευταία χρόνια η Κόρτνι δεν το κάνει κι έτσι αναγκαζόμαστε να το κάνουμε περισσότερο εγώ και η Κλόε, για να την καλύψουμε. Γιατί αν δεν μοιραζόμαστε τη ζωή μας, τότε ποιο το νόημα του σόου;» αναρωτήθηκε η Κιμ.
Σε αυτό η Κόρτνι ήταν ξεκάθαρη: «Έχω μοιραστεί αρκετά πράγματα, αλλά δεν θα μοιραστώ τις σχέσεις μου. Είναι λεπτή η γραμμή. Να σέβεστε τα όριά μου».
Τότε έβγαλε εκτός ορίων τις αδερφές της. «Σου έχουμε μια πρόταση που ξεκινάει με «Από» και τελειώνει σε «λύση»». Σε αυτό η Κόρτνι έδειξε να απογοητεύεται και έστειλε μήνυμα στις αδερφές της πως δεν τη σέβονται. Η Κλόε εξήγησε όμως πως «Δεν γίνεται εγώ να βγάζω στη φόρα το κέρατο που έφαγα, να με περιγράφουν τα μίντια σαν ένα παθητικό άτομο και μια αποτυχημένη κι εκείνη να μην μοιράζεται τίποτα…».

Όπως αποκάλυψε η Κλόε στο Twitter, μπορεί να μην ειπώθηκαν στην κάμερα πράγματα, αλλά η Κόρτνι τους έστελνε μηνύματα γεμάτα θυμό.
«Δεν την πιέζουμε να κάνει τα γυρίσματα. Όταν όμως έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, οφείλεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Αυτό είναι το άσχημο. Δεν μπορείς να σταματήσεις ξαφνικά στη μέση ή αν θέλεις, πρέπει πρώτα να έχει υπάρξει μια συζήτηση. Δεν μπορείς να μας αφήνεις ξεκρέμαστες» έγραψε χαρακτηριστικά η Κλόε.
Απαντώντας σε διάφορα σχόλια στο Twitter, η μικρότερη των Καρντάσιαν εξήγησε πως η Κόρτνι και οι δύο αδερφές της δεσμεύονται από ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο, το οποίο διαφέρει από το συμβόλαιο των Κένταλ και Κάιλι. Γι΄αυτό και είναι πιο αραιή η παρουσία τους στο ριάλιτι.

Η Κόρτνι πάντως, ούσα πλέον στα 40 της με δύο παιδιά στην εφηβεία σχεδόν και με έναν πρώην άντρα που έχει σχέση, θέλει να κάνει τη ζωή της και φαίνεται πως θέλει να την κάνει απρόσκοπτα, χωρίς να την μαρτυράει η ίδια μέσω του ριάλιτι.