Για τα μάτια σας μόνο…! – Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου MD

21 Δεκεμβρίου 2022 10:51

Για τα μάτια σας μόνο…!

 Όταν η επιστήμη τίθεται στο πλευρό της ομορφιάς! Σβήστε τις  ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου άμεσα και αποκτείστε ακαταμάχητο βλέμμα μέσα στις γιορτές. Δώστε στο βλέμμα σας την λάμψη που του αξίζει! Θεραπείες που θα σας ενθουσιάσουν από ειδικούς δερματολόγους.

 Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Ένα όμορφο βλέμμα είναι αυτό που θα μας κάνει γοητευτικές, που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά και θα τονίσει την ομορφιά του προσώπου μας.

Η επιστήμη έχει δώσει  την λύση ώστε να έχουμε ένα ελκυστικό και όμορφο βλέμμα που θα μας κάνει γοητευτικές!

Αναδείξτε την ομορφιά σας τώρα στις γιορτές με βλέμμα ακαταμάχητο και με τις κατάλληλες θεραπείες που οι ειδικοί δερματολόγοι σας προτείνουν.

The doctors says… οι γιατροί λένε, λοιπόν, για το πώς άμεσα και γρήγορα θα αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων σας.

Η γνωστή δερματολόγος Ευαγγελία Ι .Παπακωνσταντίνου  ειδική δερματολόγος σε θέματα Αισθητικής Ιατρικής, μας προτείνει θεραπείες και τρόπους για να λάμψουμε στις γιορτές!

Η νέα θεραπεία αποκλειστικά για τα μάτια, θα σας συναρπάσει. Σβήνει τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπο, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Αισθανθείτε όμορφες και ανανεωμένες για τις γιορτές που πλησιάζουν, κάνοντας το καλύτερο για τον εαυτό σας. Η νέα επαναστατική μέθοδος για την εξαφάνιση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων στα μάτια, είναι διαθέσιμη στο ιατρείο της εξειδικευμένης σε θέματα Ιατρικής Αισθητικής, ιατρού-δερματολόγου κυρίας Ευαγγελίας Παπακωνσταντίνου. Πρόκειται για την θεραπεία Instant Eye Treatment, που εγγυάται άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Η καινούργια αυτή μέθοδος, έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής για το πρόσωπο και για το σώμα, που προσφέρονται στο ιατρείο της κυρίας Παπακωνσταντίνου.

 

Πού κατά την γνώμη σας οφείλονται τα περισσότερα προβλήματα στο δέρμα των ματιών;

Τα περισσότερα προβλήματα αισθητικής φύσης στο δέρμα των ματιών, οφείλονται σε πολλούς παράγοντες, όπως στην κληρονομικότητα, στο κάπνισμα, στην χρήση αλκοόλ, στην έλλειψη ύπνου, και γενικώς σε αρκετές από τις “κακές συνήθειες” που όλοι έχουμε υιοθετήσει λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η σημαντικότερη όμως αιτία, που είναι και αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος. Με την θεραπεία Instant Eye Treatment   αντιμετωπίζεται απευθείας η βασική αιτία, και μάλιστα με ασφαλή τρόπο που δεν εμπεριέχει κινδύνους και επιπλοκές.

-Γιατρέ μου, τι καινούργιο έχει να μας προσφέρει η καινούρια θεραπεία και σε τι ενδείκνυται; Είναι αλήθεια ότι έχουμε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη;

Η θεραπεία Instant Eye Treatment είναι μία καινοτόμος  και πολύ επαναστατική μέθοδος που προσφέρει εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη! Το μυστικό βρίσκεται στο Οξυγόνο, που “ξυπνάει” τα κύτταρα του δέρματος και επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα! Η νέα αυτή θεραπεία σβήνει τα σημάδια του χρόνου στα μάτια και διορθώνει τις ατέλειες. Το αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό και λαμπερό βλέμμα.

-Σε ποιες από εμάς θα συνιστούσατε τη συγκεκριμένη θεραπεία και πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;  

Η θεραπεία Instant Eye Treatment ενδείκνυται για όσες και όσους θέλουν να έχουν ένα ορατό, άμεσο αποτέλεσμα ανανέωσης των ματιών, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 15 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά τις πρώτες 2-3 συνεδρίες και διαρκούν έως και δύο χρόνια, ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος.

 Συνέντευξη – Επιμέλεια: Νίκη Μουσαμά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για τα μάτια σας μόνο…! - Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου MD