Γιάννα Τερζή: Μιλά πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της – Το χειρουργείο και η αποκατάσταση

Συντάκτης: Newsroom

1 Νοεμβρίου 2022 13:07

Γιάννα Τερζή: Μιλά πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της- Το χειρουργείο και η αποκατάσταση

Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «Πρωινό Μας» και αποκάλυψε πρώτη φορά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, το χειρουργείο που υπεβλήθη στη Γερμανία και η μεγάλη αποκατάσταση που χρειάστηκε.

H τραγουδίστρια αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της: «Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να καθίσω και να φροντίσω τον εαυτό μου και δυστυχώς να απέχω από τη μουσική»!

«Όλα καλά τώρα. Δεν ήταν θέμα ψυχολογικό, ήταν σωματικό… Έπρεπε να αφήσω στην άκρη τα πάντα, να περιποιηθώ τον εαυτό μου και να το λύσω… Έφυγα για ένα μήνα στη Γερμανία. Εκεί ήταν ο γιατρός που έπρεπε να βρω..

Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά μετά η αποκατάσταση ήταν μεγάλη. Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου και συνέβη μέσα στην πανδημία… Στη Γερμανία ήμουν μόνο με τον αδερφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου… Το αφήνουμε στο παρελθόν. Όλα καλά»!

Γιάννα Τερζή: Η εξομολόγησή της για τη μάχη που δίνει με τα κιλά της

Μια από καρδιάς εξομολόγηση έκανε η Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όταν αποφάσισε να μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τα κιλά της.

Η τραγουδίστρια που πρόσφατα βίωσε το πένθος, αναφέρθηκε στον υποθυροειδισμό.

Συγκεκριμένα, αναρτώντας μια φωτογραφία της με εσώρουχα μέσα από το σπίτι της.

Πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, όσον αφορά το βάρος.

Η ανάρτηση και η εξομολόγηση της Γιάννας Τερζή για τα κιλά της

«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.

Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”!

Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς.

Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία έχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου.

Μην τρομάζεις απ’ τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη».