Γιάννα Τερζή: “Ο πατέρας μου έφυγε στο απόγειο της καριέρας του”

17 Μαρτίου 2019 10:34

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιλέξει την απομάκρυνσή του από τις επάλξεις και τη νύχτα. Ο Πασχάλης Τερζής σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως “μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Πιστεύω έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Η δουλειά μου και το τραγούδι δεν μου έχουν λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα όπου βρισκόμουν. Στο καφενείο, στο σπίτι, στο αμάξι. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει”. 
Πλέον, μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια,στο Πευκοχώρι. Η κόρη του, Γιάννα, κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στα social media μαζί του και ο ίδιος δείχνει πιο ήρεμος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

“Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του”

Τώρα, όμως, μίλησε για εκείνον στην Espresso. Και διασαφήνισε:  “Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν» ανέφερε η ίδια.