Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γίνεται ΑΪ Βασίλης και χαρίζει ένα σπίτι

4 Ιανουαρίου 2022 23:00

Θα πάθετε πλάκα! Αυτό είναι το παλάτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι - Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματάει να μας εκπλήσει ευχάριστα και να δείχνει με κάθε ευκαιρία τον άνθρωπο πυο εινια δίπλά σε όσουσ τον χρειάζονται. Αυτή την φορά όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. όχι μόνο για την Ελλάδα αλλα και για τα παγκόσμια δεδομένα.

Παρέα με τα άλλα τρία αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, αλλά και έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες Influencers, τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ξεκίνησαν το μεγαλύτερο Giveaway κι αυτό γιατί το δώρο που θα κερδίσει ο πρώτος νικητής θα είναι ένα ολόκληρο σπίτι, και μάλιστα όχι απλά ένα σπίτι αλλά ρετιρέ, με θέα Ακρόπολη και φουλ επιπλωμένο. Το κόστοσ του είναο πανω από 100.000 ευρώ και τα πράγματα που είναι μέσα είναι σε μοντέρνο στυλ.

Στο βίντεο που ανέβασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Κοψιάλης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram βλέπουμε τα δωμάτια του σπιτιού, αλλά και το μπαλκόνι που είναι επιπλωμένο. Το giveaway ξεκινά την Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:00. Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε LIVE μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες.

Όπως σημειώνουν οι «διοργανωτές» του διαγωνισμού, ο οποίος τρέχει σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home, για να πάρει κάποιος μέρος δεν χρειάζεται καν να αφήσει σχόλιο. Αρκούν έξι follows και ένα LIKE.