Γιάννης Αντετοκούνμπο: η επίσκεψη και το τάμα του στον Πανορμίτη (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουνίου 2022 08:10

Γιάννης Αντετοκούνμπο: η επίσκεψη και το τάμα του στον Πανορμίτη (φωτογραφίες)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο ΝΒΑ, απολαμβάνει τις (ελληνικές) διακοπές του. Αφού πέρασε αρχικά από το Costa Navarino, πλέον ξεκίνησε κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού έκανε την πρώτη στάση του στη Μύκονο, πήρε το σκάφος και οργώνει όλο το Αιγαίο. Επισκέφθηκε την Πάρο και στη συνέχεια τράβηξε ρότα προς τα Δωδεκάνησα.

Στόχος του να επισκεφθεί τη Σύμη και το θαυματουργό μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Πανορμίτη. Μάλιστα, προτίμησε να πάει την ώρα που δεν επισκέπτονται οι τουρίστες το μοναστήρι, αλλά ήθελε να πάει όσο πιο ήσυχα για να κάνει το τάμα του.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος θέλησε να προσκυνήσει στην εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη μαζί με την οικογένειά του, να ανάψει ένα κερί και να προσευχηθεί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr: «Στη Σύμη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές ο πρωταθλητής του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν παρέλειψε να επισκεφθεί, να ανάψει ένα κεράκι και να προσκυνήσει στην Ιερά Μονή Πανορμίτη μαζί με την οικογένεια του.

Η «μικρή αρχόντισσα» του Αιγαίου είναι ένας από τους σταθμούς των διακοπών του διεθνή μπασκετμπολίστα και απόλυτου σταρ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Αντετοκούνμπο επιχείρησε να γίνει όσο πιο ήσυχα μπορούσε η επίσκεψή του στο θαυματουργό μοναστήρι, αλλά φυσικά δεν τα κατάφερε. Έγινε αμέσως αντιληπτός απ’ όλο τον κόσμο που ζήτησε ένα αυτόγραφο αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο ίδιος ήταν εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του νησιού αλλά και της Ιεράς Μονής του Πανορμίτη. Kαι μετά από μία γεμάτη χρονιά, απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης στο νησί της Δωδεκανήσου.

Την παρουσία του φημισμένου αθλητή δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σύμης, Βασίλης Λουκίσσας. O οποίος και την ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ιδιωτικό σκάφος που μεταφέρει την οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει αγκυροβολήσει ανοιχτά του Πανορμίτη».