Γιάννης Απέργης: «Ο Γιάννης Μπέζος έχει την αυστηρότητα που θα έπρεπε να έχει ένας άνθρωπος που κουβαλάει τόσα χρόνια εμπειρίας»

2 Αυγούστου 2021 15:15

Γιάννης Απέργης: «Ο Γιάννης Μπέζος έχει την αυστηρότητα που θα έπρεπε να έχει ένας άνθρωπος που κουβαλάει τόσα χρόνια εμπειρίας»

Ο Γιάννης Απέργης δήλωσε πως η συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο στη σειρά Παρουσιάστε ήταν πολύ καλή. Με όσα είχε ακούσει, αρχικά είχε θορυβηθεί, αλλά τελικά ήταν αυτός που τους έκανε να νιώθουν ομάδα.

Γιάννης Απέργης: «Ο Γιάννης Μπέζος έχει την αυστηρότητα που θα έπρεπε να έχει ένας άνθρωπος που κουβαλάει τόσα χρόνια εμπειρίας».

Τηλεοπτικό ξεκίνημα με το «Παρουσιάστε», μια συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο. Πώς το βίωσες;

Πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν ευλογία να ξεκινήσω έτσι, προστατευμένα, με τον κύριο Μπέζο. Αν και στην αρχή με όλα αυτά που είχα ακούσει και διαβάσει, έλεγα «Παναγία μου, πού πάω». Ωστόσο, στο λέω αλήθεια, ήταν το ακριβώς αντίθετο. Ένιωθα προστασία, ελευθερία, μας άφηνε να βάζουμε τις δικές μας ατάκες. Να φανταστείς ότι μας είχε καεί μια τοστιέρα και πήγε αθόρυβα και την αντικατέστησε.

Δεν ισχύουν δηλαδή όσα λέγονται για την αυστηρότητά του;

Έχει την αυστηρότητα που θα έπρεπε να έχει ένας άνθρωπος που κουβαλάει τόσα χρόνια εμπειρίας και βάζει την υπογραφή του. Όταν όμως κάναμε διαλείμματα, ήταν παιδάκι, με τα αστεία του, με τα τραγούδια του. Ένας χαρούμενος άνθρωπος. Δεν ξέρω γιατί γράφονται όλα αυτά για εκείνον. Το πιο σημαντικό είναι ο θιασάρχης ή ο πρωταγωνιστής, ο σκηνοθέτης, σε μια σειρά να τους κρατάει όλους μια ομάδα.

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Με πήρε ένας φίλος σκηνοθέτης και μου λέει ότι γίνεται μια οντισιόν για μια σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Μπέζος. Έτσι πήγα την τελευταία μέρα των δοκιμαστικών, μου έδωσαν διάφορους ρόλους και στο τέλος μου δίνουν τον Έλτον. Βλέπω τον σεναριογράφο Μάκη Πιτταρά να βάζει τα χέρια στο κεφάλι και να λέει «κατεβάστε τα συμβόλαια τώρα». Είπε στο Λοιπόν.