Γιάννης Δρυμωνάκος-Βαρβάρα Κουινέλη: Ξανά μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 21 Απριλίου 2019 18:30

Μετά από ένα διάστημα κατά το οποίο έμειναν χωριστά, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η επί πέντε χρόνια σύντροφός του, Βαρβάρα Κουνέλη είναι και πάλι μαζί. Τον προηγούμενο μήνα, μάλιστα, πραγματοποίησαν κι ένα ρομαντικό ταξίδι στις Σπέτσες, επισφραγίζοντας ότι το ειδύλλιο… καλά κρατεί, ενώ δεν σταματούν να κυκλοφορούν μαζί.

Όλο αυτό το διάστημα που ο ένας ήταν μακριά από τον άλλον συνειδητοποίησαν ότι δυσκολεύονται να προχωρήσουν παρακάτω και έτσι πήραν την απόφαση να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, το πρώτο βήμα το έκανε ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο Γιάννης ήταν αυτός που προσπαθούσε αρκετό καιρό να έρθει και πάλι κοντά με τη Βαρβάρα. Εκ του αποτελέσματος η πολιορκία του ήταν πετυχημένη», είπε χαρακτηριστικά στη Real Life άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

TIP

Ο αθλητής, προτού μπει στο Survivor, ήταν ζευγάρι με τη Βαρβάρα Κουνέλη, φοιτήτρια Γεωπονικής, την οποία γνώρισε στις πισίνες, αφού και εκείνη ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο πραγματοποίησε ένα ταξίδι με την αγαπημένη του στο Παρίσι. Ένα ταξίδι που είχε και μια πρόκληση, καθώς όταν δεν βρήκε τη σωστή απάντηση σε ένα από τα κουίζ του reality επιβίωσης για τον αριθμό των σκαλοπατιών του Πύργου του Άιφελ, ο Γιάννης υποσχέθηκε στον Σάκη Τανιμανίδη να βρεθεί εκεί και να τα μετρήσει.

Οι δυο τους πέρασαν υπέροχες στιγμές στην Πόλη του Φωτός και «βομβάρδισαν» τα social media με τρυφερές φωτογραφίες από την ρομαντική αυτή απόδρασή τους. Γυρνώντας στην Ελλάδα, ωστόσο, ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι, η σχέση του οποίου μετρούσε ήδη πέντε χρόνια. Τα γκρίζα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους και επισκίασαν την ευτυχία τους, με αποτέλεσμα η σχέση τους να περάσει σοβαρή κρίση. Μια κρίση που οδήγησε στον χωρισμό. Τώρα, όμως, είναι μαζί ξανά και «πιο ευτυχισμένοι» από ποτέ, λένε insiders.